Papatyaaammm00 Bi kaç haftadır kaşınıyor bugün böyle olmuş anlamadım ne olabilir benzer durum yaşayan var mı?
Sumiire Papatyaaammm00 sıcaklardan olmuş olabilir nemlendirici kullanın benim elimde ecowelin pişik kremi vardı kızımdan kalma ziyan olmasın diye sürdüm belki fayda verir diye iyileştirdi bende şaşırdım sonrasında vazelin falan sürmeye başladım kaşındıkça
Zhde Papatyaaammm00 sıcaktan olmuş canım benim de öyle olmuştu bebek pudrası falan dokuyodum kasintisini alsın diye iyi geldi iç çamaşırıni çok sıkma bide ondan oluyo maglum sicak olduğu icin
Talentedmom Papatyaaammm00 senin yine iyi benim kıpkırmızı ve noktacıklar vardı kaşınıyordu terden oluyor Malesef isilik oluyor
Papatyaaammm00 Sumiire Incia pişik kremi var bide gebeyim şu an sürsem olur mu acaba teşekkür ederim 🌹
Sumiire Papatyaaammm00 bende gebeyim incia da doğal içerikli diye biliyorum kullan fayda görürsün inşallah 🌸
ylnydgd Ben dün eczaneden bioderma nın atopik ciltler için nemlendiricisini aldım. Kaşıntılara da iyi geldi. Ama vazelin içinde petrol barındırır gebelikte önerilmez.
Kanye Papatyaaammm00 kantaron yağı iyi gelir mi ki bilemedim.Zeytinyagi da olabilir.Ama sıcaklardandir cnm geçmiş olsun