kbradmrbs Kızlar 30uncu haftaya girdim artık bebeğim birkaç gündür normalden çok hareketli baya hareketli yani hiç durmuyor artık iyice büyüdü herhalde tüm hareketlerini hissediyorum o yüzden. Acaba anne karnında hareketli olan bebekler doğuncada böyle hareketli mi oluyor 🧐 Bide son günlerde arkamda bi baskı hissediyorum sanki büyük tuvaletimi yaptığım yerde sanki böyle bi baskı ağrı oluyor saçma mı bilmiyorum ama biyerde okumuştum sanki Doğum sancısı bazen arkadan vuruyormuş diye yaşayan var mı bunu daha Doğum sancısı için erken olmalı 30a yeni girdim
Osmansaime kbradmrbs bende 32 haftaligim bendede oluyo son bir haftadır . Bende aynı seyi düşünüyorm. Insllah bişi olmaz
Duygusims kbradmrbs bende 30. Haftadayım benzer şeyler yaşıyoruz. Benimde kızım olacak ama inanılmaz hareketli yaptığı baskıdan dolayı sancı gibi değilde karnım ağrıyor benimde. Artık hızlı büyüyorlar sanırım bununla alakalı içerde yerleri daraldı
araskubra benimde 31 hareket kismina katiliyorum uykumda olsun otururken olsun bir tekme yiyorum icinde taklalar atiyor sanki 🤣🤣🤣 uykumdanda uyandirsa beni gulduruyor erkek olunca sanirim daha hareketliler
kbradmrbs Duygusims aynen olabilir önceden zaman zaman hissederdim şimdi nerdeyse heran hissediyorum hiç durmuyor dışardan da belli oluyor hareletleri
Gyed kbradmrbs aslında gayet iyisin fazla ayakta kalmamaya özen göster malum artık baskı yapmaya başladılar allah yardımcımız olsun bende 30 haftaligim