Minik_04 Annekuzusu06666 bana da tahmin yapar misin burda 12 haftalik sırtı dönüktü şuan 16 haftaliğim geçenlerde yine gittim gostermedi kendini
Nazike-03 nermn3 Tamam canım sağ ol o zaman ben aynı doktorumla devam edeyim. Başım sağ olsun üzülme çok bebeğini düşün sağlıkla huzurla kucağına al inşallah Babam orda ameliyat olmuştu da parka kıyasla daha sistemsiz gelmişti bize
nermn3 Nazike-03 amin canım Allah razı olsun aynı bildiğin gibi sistem yok yeni doğan doktoru bile yok dşardan geliyo Rabbım sağlıcakla nasip etsin hepimize senn ilk hamileliğin mi?
Nazike-03 nermn3 benim ikinci canım 5 yaşında bir oğlum var onun doğumuda biraz korkunçtu plesanta ayrılması oldu neyseki ikimizde sağlıklı atlattık Senin cinsiyet belli oldu mu ikili test fln yaptırmışsındır
nermn3 Nazike-03 Allah kötü durum yaşatmasın bi daha canım Allah bağışlasın ben ptesi eskişehir e gdicem 13+3 olacak o zaman yaptrcm 2 li tarama cinsiyet te belli değil daha bakalım sen yaptırdın mı?ilk doğum vajinal doğum muydu canım❣️
Nazike-03 nermn3 amin canım inş 😊benimde ağustos 1 de ikili ve cinsiyet bakılacak sezeryana alındım acil aslında herşey normaldi ve normal doğum planlıyorduk nasip plesanta ayrılınca sezeryana alındım senin normal mi