Aysglsvm Bebeğim dünyaya geldi ama malesef hediyelikleri hazır değil. Bebek görmeye gelenlere verebileceğim birşeyler yaptırmak istiyorum. Açacak magnet yaptırmaya düşündüm ama tam karar vermiş değilim. Çöpe atılmayacak herkesin kullanabileceği birşey olsun istiyorum. Hediye önerilerinizi alabilirim 😊 Birde sipariş verip memnun kaldığınız site ve sayfaları önerirseniz sevinirim.
tazecikanneee Aysglsvm maddi açıdan çokta sorun olmayacaksa ben lavanta kesesi yaptırdım hemde mis gibi kolinin dışından bile kokusu geliyordu 🙈🙈🥰🥰 burcudesign sayfasından yaptırdım 4,5₺ idi sanırım
Deletedmom133 Aysglsvm kolanya yaptırabilirsin canım gitti gidiyor güvenilir hem de iyi bir site hesaplı
Aysel4497 Aysglsvm ayy kesınlıkle açacak yaptır kardeşim bana suprız yapıp yaptırmıs okadar hos kı keselerın ıcınde cok tatlı duruyor bence farklı ve cok hos canım
Aysel4497 Aysglsvm googledan çikolata atölyesi yazarsanız ordan sipariş vermiş ve çok uzun sürmemiş gelmesi
Aysglsvm Aysel4497 ayy çok teşekkür ederim çok sevindim cevabınıza bi türlü güvenemiyordum o kadar çok dolandırıcı sayfa var ki artık
Aysel4497 Aysglsvm fotosunu çekip atmak isterdim ama buraya yüklenmiyor ben çok beğendim canım inşallah sen de memnun kalırsın
hilal1937 Aysglsvm canım uygun bişey arıyosan ben 50 tanesini 60 tlye yaptırdım çok uygun ve çok şirin herkes çok beğendi. Etiketi ile beraber gönderiyolar. Tavsiye ederim. n11.com’dan 50 ADET BEBEK KIZ BEBEK AYAKKABISI KOKULU TAŞ MAGNET BEBEK SÜSÜ seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi’nde milyonlarca ürün, harika fiyatlarla! https://urun.n11.com/bebek-hediyelik/50-adet-bebek-kiz-bebek-ayakkabisi-kokulu-tas-magnet-bebek-susu-P283527025