8143 Miracle_1 ilk kullanımda hamile kaldım canm 16 haftalık olduk çok şükür 🤲 bir önceki takviyelerini kullandım inovital inolac ve magnezyum
Zarifokur Miracle_1 eşimde yavaşlık ve azlık vardı. Takviye alıyor inşallah olur . İlk çocuğumda işe yaradı . Şimdi yine kullanıyor
Zarifokur Miracle_1 ilk proxeed plus la hamile kalmıştım 7 sene önce . Sonra bu sene işte iki kutu bitirdi olmadı hamile kalmadım . Bu sefer inmen kullanıyor ikinci kutuda omega ve koezim de kullanıyor onunla beraber inşallah bu ay tutmuştur .
Miracle_1 Zarifokur inşallah . Benim eşim de infortis kullanıyor doktor önermişti bende şimdi prowomen act ile omega 3 ünü aldım instegramda hamile kalanlar yazıldıkça gerçek mi acaba diyorum 😊
Zarifokur Miracle_1 yok yok takviyeler işe yarıyor . Diyorum ya 7 yıl önce bir kutu bitti o ay hamile kaldım . Amabu sefer olmadı çözemedim ilerledimi . Zamanımı yakalaymıyoruz. Benim eşim çok üşengeç konsantre olamağını söylüyor o işi yaparken anlamsız çözemedim
Miracle_1 Zarifokur anladım inşallah olur benimde ama adetim geçen ay çok uzun sürdü takviyelere bitince başladım şimdi yumurtlama zamanımı kaçırdım mı bilmiyorum test de yapmadım adet günüm geldi 2 gün geçti ama uzun sürdüğü için tarih ileri atmıştır diye düşünüyorum onun için umutlanamıyorum 🤷♀️
Miracle_1 Zarifokur sürekli negatif görmekten artık test yapmıyorum canım bir de uzun süren adet döngüm olduğu için geçen aydan belki ileri sarkacak diye düşünüyorum normalde her ay gününe olur ama bakalım bekleyim biraz daha
mommy0806 İnovitol, inolac ve jeli kullanmıştım. Gebeliğe etkisi oldu mu bilmiyorum. Ovülasyon testleri çok işe yaradı ama çok geç regl olduğum ve pcos olduğu için gebe kaldım o ay
Miracle_1 Zarifokur dün ve önceki gün hafif bir iki damla diyebileceğim tek seferlik akıntım oldu beyazl karışık şuan da beyaz sarı akıntım var bidaha pembe akıntı leke görmedim şişkinlik var karın ağrıdı arada ama bilmiyorum bunlar sayılır mı acıkıyorum ama normlalde de çok acıkan biriyimdr öyle yani
Zarifokur Miracle_1 benim belirtim yok aslında sadece sağ kasığım da sanki gerilme bir doluluk mu desem hapşurunca ağrı oluyor mesela öyle başka bir şey yok
Miracle_1 Zarifokur anladım bende işte kendime umut bağlamayım diye bilmiyorum pek belirti mi değil mi 😊