EsraTeacher Duygu8733 merhaba. Ben kimyaciyim ve bildigim sey şu. Ne kadar bitkisel dense de kimyasalsiz boya olmaz mumkun degil. Benim de cok fazla beyazim var ve boyatmiyorum. Tavsiye etmem.
princess Duygu8733 benim doktorum boyatabilirsin dedi 12.haftadan sonra. Ben 16.haftada boyattım. Şu anda 29.haftadayız bir sorunumuz yok çok şükür.
Mutlu Duygu8733 ben kuaforume sordum boyle bi tehlikeyi sana yapamam dedi keza doktorumda istersen boyat ama sakincali ne gerek var bebege kimyasal vermeye gerek yok bence dedi.evet bende cok boyatmak istiyorum ama bebegimiz icin buna deger bence 🖒
zynpgk Hamileyken saç boyatılmaz diye herkes söylüyor bence de kimyasal fazla boyalar da 😒 bende saç kestirilir mi diye merak ediyorum bilgisi olan varmı?
EsraTeacher Kestirmenin ne sakincasi olabilirki? Ben kendim kestim uclarindan ve bu bi iki gun icinde de kuafore gidip kestircem. Bence hicbi sakincasi yok kestirmenin.
Zeynep01 SemihenayArslan ben boyatmiyorum canim dokundugumuz her seyde ve sampuanda bile cok kimyasal var doktorum boyatabilirsin dedi ve kanitlanmis hic bir zarari yok
Hande2017 Doktorum 13.haftadan sonra boyatabileceğimi söyledi bitkisel olarak şuan 18.haftamdayım boyattım buyüzden bir sorun olmadı.Öncelikle kendimizi iyi hissetmemiz gerektiğinden bahsetti.Tabiki sizinde doktorunuza danışmanızda fayda var..
Zhrnc elvann reklamlarda denk gelmiştim araştırdım bende onu ama kullanan birine rastlamamıştım. İyi oldu valla gönül rahatlığıyla alabılırım 😊
Hande2017 Duygu8733 Sürekli gittiğim kuaförüm oyüzden sormadım güvendim.Ama farkedilio farkı tamamen kokusuz ve saç derisini yakmadan boya tutmakta.