Papatyael47 valla ben hata aramadim.kendimde 20.saate yakın sancı çektim.cam sakura devlet hastanesi normal doğum dan başka doğuma karşı cahil zihniyet başka dr bana doğum.kanalimin.dar olduğunu sezeryana alsalardi keşke dedi o kadar sancı bebeğe sana yazık dedi velhasıl kelam daha devlet hastanesi kapısından geçmem atanana kadar yirtiyorlar kendilerini atanınca kendilerini bir halt sanıyorlar karşılığında para alıyorsun işini severek yap yapmıyorsun istifa ver defol git tepemde molada ne yiyeceklerini konuşacak kadar gevş+klerdi . hakkımı kesinlikle helal etmiyorum özel de de devlette de Allah onsaflilara denk getirsin .bana ortapedi.dr u sağ kolunu kullanamayabilir eğer damarda koptuysa dedi çok.sukur damar sıkıntı yok kemik de toparladı
+Damar da kopsaydi sağ kolu ömür boyu yarım.olucakti
+Zorlamada kalçası çıksaydı topal.kalacakti
+Boynu zorlansaydi vs vs vs bunları düşündukce şükür ettim köprücük kendini 1 aya topluyor ama 6 ay dikkat ettim.bir sene kimseye vermedim hoplatmadim ortapedi.bakiyor iyileşmis diyor dediğim.gibi benim.dr Lara inancım güvenim.bitti o gün doğumda rabbim.isini hakkıyla yapmayan tüm.saglikcilarin öteki tarafta sorsun benim.o günkü Dr hemşire ebe hicbirine hakkım.helal.degil