zeyyakeerr Arkadaşlar kanuni sultan Süleyman eğitim araştırma hastanesine sabah kontrolüm var 37+4 olduk yarın illaki bir doğum için gün verir diye düşünüyorum 2. Sezeryan olucam inşallah. Size kaçıncı haftada gün verildi devlet hastanesi çok mu bekletiyor
Celiko zeyyakeerr şuna 32 haftalığım sorduğum da Antalya şehir hastanesinde 39 kadar beklettiğini söyledi canım
Cerenvebebisi Celiko merhaba konudan alakasız ama antalya şehir hastanesinde kontrol oluyorum dogım da orada olucak nasipse biz daha 23 haftalıgız güzel kolay dogumunuz olsun insallah benden ilerdesiniz nasipse dogumunuzdan süreç hakkında bilgi almak isterim bende sezaryen olucam bi dünya soru var kafamda 😊
Beybimmm Celiko bende antalya akdeniz üniversite hastanesine gidiyorum 39 da alicaklar 2.sezaryen riskli durumlar olmasaydı şu an doğum yapmıştım 38 de aliyolar özelde
Yeeso zeyyakeerr teşekkür ederim canım sağlıkla kucağına al inşallah hangi doktora takiplisin ben Cem erdogana gidiyorum hep ona alıyorum randevumu
zeyyakeerr Cerenvebebisi ikinci sezeryanım olucak nasipse size süreç hakkında bilgi vermemi isterseniz benim çok kolay ve sorunsuz geçmişti güzel düşünün ve pozitif şekilde doğuma girin sadece bebeğinize odaklanın birde hastane çalışanları çok önemli onlar iyi davranıyorsa psikolojik baskı yapmıyorsa kendinizi çok iyi hissediyorsunuz