segmenseval Ben 21 haftalık gebeyim ve yaklaşık 8 kg aldım 🥲 beslenmemde de herhangi absürt birşey yok sizde de oldu mu bu şekilde?
Mommce segmenseval 39. Haftalık oldum +13 😶😶😶 inşallah doğumdan sonra hızla aldiklarimizi geri veririz
minnakhanimmm segmenseval 32 hafta 8 kilo almışım bence genetikle alakalı normalde kilo almaya yatkinsaniz daha çok kilo alınıyor ben oldum olası zayıfım kilo alamıyorum
Daisyy000 segmenseval İlk gebeliğimde sağlıklı ve dengeli beslenip,spor yapmama rağmen 25.haftada 15 kg aldım. Doguma +26kg ile gittim. Bende yapısal
segmenseval prenses34_ ben o haftalarımda kilo almamıştım 15 haftadan sonra almaya başladım biz diyetisyene gidelim bence
Nazo77 Valla ben kilolu gebe kaldım başta verdim sonra aldım verdiğimi 96yla başlayıp 99la doğuma girdim üç haftada 86 falandım ilk altı ay kasmadım kendimi ama artık dikkat edip sağlıklı kiloma dönmek istiyorum 60-65 civarına nasip olur inşaAllah.
asena9 Mommce bide bayıl feriha 😂😂 38 haftalığım 20 kilo aldım veririz veriliyor yani benim bu ikinci ilkinde de aynı almıştım iradeli olunca veriliyor kısa sürede🌷
segmenseval minnakhanimmm evet yatkınlığım var ama hiç 55 üstüne çıkmamıştım yatkın olduğum hâli 55ti kilomun bilemedim galiba çok yiyorum 😅
Denizj minnakhanimmm inan genetikle alakalı dğeil 32 sene boyunca bir gr et yapışsın diye neler neler yaptım asla alamıyodum 47 kiloyla evlendim hel gör ki 31 haftada 15 kilo aldım doğuma kaç giderim kim bilir😣
segmenseval Daisyy000 bende haftasonu bi diyetisyen ile görüşcem galiba benimde yapısal ablamda böyle olmuş 🥲
minnakhanimmm segmenseval hamur işi yemeğin ekmeği kesin bol bol su için yürüyüş yapın belki faydası oluş
Nazo77 segmenseval Yani sağlıklı kilonda hamile kaldıysan yapma bence zaten gidiyor kısa sürede.Hamilelikte anlarımda lohusalıkta alanları anlamıyorum bu bir başarı gerçekten.2-3 kilo artsada bazen yine düşüyorum ben 80 civarına hiç kasmadığım halde ekmek makarna vs kessem manken gibi olurum bence 😅
segmenseval minnakhanimmm evet ekmek falan yememem lazım bide wcye de çıkamıyorum oda etki eder mi acaba
prenses34_ segmenseval valla diyetisyene uyamıyorum ben 😄 bizim genimizde var kiloluk ilk ve ikincide de toplam 15-20 kiloyla girmiştim doğuma 🙈 ztn zayıf biri değilim 85 ile hamile olduğumu öğrendim şuan 90 bakalım hayırlısı bebiilerimizi sağlıkla kucağımıza alalım da veririz kiloları inşallah🥰
Ezgi3545 segmenseval sonrasında nasıl 3 kilo almış? Bebeğin kilo aldığı zamanda 3 kilo nasıl oluyor ya ben de asıl kilo 5-6’dan sonra alınıyor diyorlar korkuyorum iştah da inanılmaz açılıyor gerçekten:(
minnakhanimmm segmenseval etki eder tabi ama çok kiloya takılmayın bebişleri sağlıkla kucağımıza alalım kilo bir şekilde verilir
segmenseval Nazo77 Nazo77 54 kilo ile hamile kaldım çok değildi bence ama nefes alısımda zorluk çekiyorum ilk defa 64ü gördüm de 😅
SKeles Ben de 20 .haftadayız 4 kilo aldım kilom olmasına rağmen , mide bulantım çoktu ondan dolayı zamanla hassaslaştı
Berlin segmenseval Aynı şekilde 21.haftadayım ve 8 buçuk kilo aldım ama ilk aylar risk vardı hep yattım diyebilirim o ara çok aldım ben şu an ayda 2 kilo gibi alıyorum.56 ile hamile kaldım siz kaçla kalmıştınız
Iremsel_ asena9 segmenseval kilo almaya aşırı yatkın bi vücudum var 58 le evlenip 73 e çıktım şaka gibi ama gerçek hemde 8 ayda üstüne hamile kaldım şuan 13+3 deyim ve 5 kilo verdim kusma olmamasına rağmen inşallah böyle gider verdiğimi alsam yeter 😬
Mommce asena9 😂😂benimde ikinci kız üstelik spora gittim 2yil sonra sporla kilo verdim inceldim sonra tekrar hamile kaldım bence de bayilayim ben 😂😂😂
Gamzeahmet123 segmenseval bende tam tersi 53 ile hamile kaldım 49 kiloya kadar düştüm 20 haftalık hamileyim kilom 51 az önce tartıldım herhangi bir sağlık sorunum da yok çok şükür kilo da alsak kilo da versek hem kendimiz hem bebeğimizin sağlığı yerinde olsun yeter bana artık alırsın falan diyorlar bakalım ne kadar alıcam
Pink29 Gamzeahmet123 merhaba ben de 19.haftadayım geçen hafta en son ben de 51 dün ben de sızın gıbı sadece ıkı kılo almışım almak istiyorum ama alamıyorum yapısal heralde dıyorum boyunuz kaç acaba