CananENES Bugün şirketimizdeki kızlar konuştu göya sezeryandan sonda rahimi temizlemek için hemşire odaya gectıkten sonra gelıp elıyle rahımı temızlıyormus doğru mu kızlar hıc böyle şey duymadım ben
Demo CananENES öyle şey olur mu korkutmak için anlatılmış bişey heralde bende sezeryan Doğum yaptım bazıları bastırıyormuş odada bana baskı bile yapılmadı
Burcuveburcum CananENES yok canım öyle bişey karına bastırıyorlar sadece o da kan rahat çıkabilsin diye ne saçma şeyler var milletin ağzında ya boşverin dinlemeyin 🙉
CananENES Merveege2011 aynen ben o zaman ne Anlamı var derdim sezeryanın benımle ıddalastılar öyle oluyor dıye sasırdım
ikinciprensimgeliyor Eliyle rahmi temizlemiyor bu bilgi yanlis oyle sey olur mu hiç sadece gelip bastiryor odaya gectigginizde pis kan gitsin diye karniniza bastiriyor
Calyipso CananENES 12 gun once bende sezeryan oldum. Hemsire geldi karnima bastirdi sonra asagidan kocaman kan pirtisi cikartmis. Yani elini rahme sokupta oyle temizlemiyor kendiliginden cikiyor zaten oda pis kan
Merveege2011 Merveyrdm kuzum ben abartılacak bir acı yaşamadım hiçbirinde en son on beş gün önce Doğum yaptım kendim kalktım yürüdüm üstümü değiştirdim yardımsız desteksiz ilk gün biraz ağrı oluyor ama sonrasında çok ağrım olmadı benim
Merveyrdm Merveege2011 okadar çok korkuyorum ki canım çok tatlı parmağımı kessem 1 hafta yas tutuyorum ben 🙈🙈🙈🙈😱😱😱😱
Merveege2011 Merveyrdm bebişini gördünmü dünyan değişir merak etme😍ağrını acını sızını unutursun canım ❤️❤️
Cagla29930 Tamamen hurafe ya ne biçim insanlar var korkutuyorlar insanı ben de iki kere sezeryan oldum yok öyle bişey içini ferah tut canım