Kızlar Allah için biri yazsın nolur 😁 1 buçuk sene sonra aranıza tekrar katılacağım galiba 🫢
Kızlar bebeğim 14 aylık öncelikle linçlemezseniz teşekkürler 😁 ne yalan söyleyeyim abartmıyorum ve saçmalamıyorum ama tam 1 senedir hamile kalmayı deniyordum son 3 aydır aklıma bile gelmedi artık.
Adetim 5 gün gecikti, göğüs ağrım oluyor ama hassasiyet yok, bulantı çok yok, belim ağrıyor zaman zaman. Daha öncesinde 1-2 haftaya yakın kasık ağrılarım oldu şimdi şeffaf akıntım da oluyor, şişkinlik ve gaz da var. Kızımdan önce bir düşüğüm olmuştu düşen bebeğimden sonra hamile kalmam tam 9 ayımı aldı bu süreçte doktora gittiğimde pcos olduğumu söyledi ancak doğumdan sonraki kontrole gittiğimde pcos olmadığım söylendi, adetlerim de düzene girdi. Bebek düşüncesiyle ilişki yaşadığım zamanlarda zaten olmadı bebek ama acaba diyorum hamile olabilir miyim? Çünkü şimdi gerçekten saldım her şeyi 🤣 taşınma derdim var, kpss çalışmam gerekiyor, kızım 14 aylık ve cadaloz 😁, yaz okulum var, var da var şimdi tatile gitme derdim de vardı bebek fikri tamamen silinmişti hafızamdan, kocam tahlil vermeye hemen gitmeyelim 5 gün falan daha bekleyelim belki adet olursun diyor o yüzden sabretmekten başka bir şey yapamacağım şu an 🤣