Azramom Kızlar 3 gün önce normal doğum yaptım ilk gebeliğim dikişlerim var oturamıyorum şuan. Dikişlerin iyileşmesi ne kadar sürer ne zaman oturabilirim acaba . Sürekli kuru tutmaya çalışıyorum kullandığınız bir şey var mı tendiriyot gibi . İyi geliyorsa kullanıcam bende
Leontiine Azramom benim tecrübem yok şu an hamileyim ama yazdığınız için bir şey merak ettim normal doğumda dikişten oturamadığınızı belirtmişsiniz peki yatarken sorun oluyor mu :( bende vajinal istiyorum ama korkuyorumda
ysen Azramom biraz o kişiden kişiye değişiyor sanırım nende mahvoldum yürüyemiyordum bile duştan sonra ıslak bırakma ben fön tutuyprdum ılık şekilde bi de batikon benim 40 günde iyileşti geç düştü dikişlerim de hiç geçmeyecek sanmıştım ama geçiyor merak etme 🌸🌸
mommy_pinkk batikon kullandım parol istediğin kadar iç dedi doktorum 17. günüm daha iyi tabii ki ilk günlere göre sadece bugün kot pantolon giyindim aşırı rahatsız etti
Azramom Leontiine ilk gün olmuştu hastanede kaldığım gün sonrasında evde duş aldıktan sonra çok büyük bir rahatlama oldu. Sırt üstü yatabiliyorum şuan ama 1 2 gün yatamadım bugün 3.gün yatıyorum
Azramom ysen Ayyy 40 günde baya çokmuş geçmiş olsun herkes batikon kullanmış bana doktor hiç krem yazmamış
ysen Azramom bana da doktor değil de ebe söyledi gittim öyle aldım ya benim doğumum tam travmaydıııı 🙁
Ars2223 Azramom doktorum hiçbirşey kullanma demişti bana duştan çıkınca nemli kalmasın demişti sadece 7-8 günde düzelmiştim
irem185 Azramom dün doğum yaptim aynı durumdan muzdaribim dikişlerim içli dışlı baya çok agriyo oturamiyorum cocugumla ilgilenemiyorum psikolojimi çok etkiliyor
Katres irem185 çok korkuyorum ya 28 haftaya girdim bende ama Vajinal doğum aşırı korkuttu beni çok mu ağrılı oldu
Azramom irem185 bende ilk gün öyleydim canım ama 3.gün kendi kendime ayağa kalkmaya başladım zor da olsa ama şuan 1 hafta oldu hala tam oturamıyorum yan oturuyorum
irem185 Katres benimki çok zor oldu vajinusmus kaynaklı kendimi çok kastığım icin sizide etkilemek istemem cunku her dogum kendine özel çoğuda çok kolaydı bir iki ıkınma bitti diyorlar akışına bırakîn olacak her türlü oluyor stres yapmayın kendinizi yorarsınız benim gibi
Gzmadymn 10 gün kadar ağrısı oluyor ama şiddetli değildi benimki kuru tutmak,batikon kullanımı bayağı işe yarıyor doktorum iki tanede krem yazmıştı onlar belki acıyı azaltmıştır bende.Çok ağrı veya şişlik olursa soğuk kompres yapabilirsiniz iyi gelir