limonlucheesecakee Arkadaşlar ilk oğlum 2020 desezeryanla dunyaya geldi . Şuan hamileyim 21.haftadayz . Oda sezeryan olur heralde ilkinden dolayı etlikte yada bilkentte sezeryan doğum yapan varsa deneyimlerini benimle paylasirmisinz ..
Daisyy000 limonlucheesecakee Yakın çevremde etlikte sezaryen olan tanidiklarim hiç memnun kalmadılar. Çünkü dikişi parmak boyutunda boşluk bırakarak çok kötü dikmişlerdi. Birinde de çocuk 2kg doğmasına rağmen cokkk büyük boydan boya kesi atılmıştı oda ondan şikayetçiydi. Bilkent’in memnuniyet oranı daha yüksek..
yilma limonlucheesecakee merhabâ Can’ım bende bilkentte acil sezeryan oldum 2021 de çok memnun kaldım 19 gün sonra tekrar sezaryanım var 39 haftada yapıyorlar hastane zaten temiz hepsi ilgili özel gibi ben çok memnunum hocalar olarak Yeliz hoca ve necati hoca öneririm diğerleri genelde asistan bakıyor
limonlucheesecakee Daisyy000 bilkentte gidiyordm başta ama evime o kadar uzakki .. kaçıncı haftada sonra oraya dönsem tekrar kabul ederlerki
limonlucheesecakee yilma çok teşekkür ederim . Sanırım bilkentte döneceğim gibi .. istediğim zman gtsem orda devam edebilir miyim ki yoksa belli bir hafta üzeri almiyorlarmi
yilma limonlucheesecakee arkadaşim 36 haftada 1 kez gitti 38+5 dr doğum yaptı bilkentte 1 yada 2 kez kontrol olsanız yeterli rica ederım 😇