Songulblt dedimolabilirrr evet o bende de var maalesef karın içi genişse çok geç belli ediyo bebek kendını
dedimolabilirrr Songulblt aynen bu güzel birşey çok kg almadan bitiriyoruz hamileliği 😅 ama hareketlerini de hissetsek artık çok güzel olacak
Symylldz dedimolabilirrr hissedersin daha erken korkacak bir durum yok bacım her gebelik farklı oluyor ben ilk gebeliğimde ilk hareketini 16 hafta da hissettim balık gibi kaydı içimde. 19 haftada tam hissediyordum. Bazen çok az hiç yok denecek kadar az hissediyordum ultrasonda gösterir zaten hareketliyse doktor da söylüyor korkma sakın 🙏🏻
dedimolabilirrr Symylldz doktora en son geçen hafta gitmiştim suyunu vs baktı kalp atışını dinletti herşey çok güzel dedi bir daha iki hafta sonra detaylıya gideceğim inşalalh soracağım neden hareketini hissedemediğimi 😒 çünkü dün sağlık ocağında aşı için konuşmaya çağırdılar orada da nasıl hala hissedemezsin falan diyince bi tık tırstım sağlıklı olduğuna eminim inşallah ama bir an önce hissetmek istiyor insan
EsoMom_ dedimolabilirrr kız benim ilki 20. Haftada anca hissetmiştim bu bebeğim de 20. Haftada başladım hissetmeye bagıdsak hareketi gibi
dedimolabilirrr EsoMom_ ben de ilkini 20lerde hissettim sanki net hatırlamıyorum ama bunu daha erken bilirim diye düşündüm bu da 20ye girdik daha tık yok demekki her gebelik farklı ikinci bebeği daha erken hissedersin demek halk efsanesi 😂
UraSsmom dedimolabilirrr İlkte 17 haftalıktı hissettiğimde, 2.de de aynı hemen hemen 3.de 19dan sonra hissettim
Ehjfjsjs dedimolabilirrr kız kızlar tembel sanırım😆 bende 19 da minik biseyler oldu daha olmadı dedim 20 de pek olmadı hatta post açtım şuan 22 olcz yarın hala hergun hissetmiyrm ama iç karnım.genus sanırım onunda etkisi var😂
dedimolabilirrr Ehjfjsjs ayyy hoşgeldin bacım😅❤️ evet ya olabilir benim de oldukça geniş daha karnım çıkmadı şaka gibi ondan heralde inşallah sağlıklı olsunlar da bende 22yi bekliyorum detaylıda inşallah miniğimi göreceğim 🙈 siz detaylı yaptırdınız mı
Symylldz dedimolabilirrr Abartmışlar daha geç haftalarda hissedenler var ne diye seni panik etmişler. Hayır hiç korkma zamanla hissedeceksin zaten 🙏🏻
EsoMom_ dedimolabilirrr bende öyle sanıyordum 14. Haftada hep gözlemledim yok bacım 20 den sonra net hissediyoruz biz 😀😀
Ehjfjsjs dedimolabilirrr hoşbuldum canimm 😚 normal normal takma.kafana sen birden hissediliyor dün sana yazınca gece biseyler hissettim:)) 21+3 de gittim detaylıya canım.bende 3 hafta sonra kendi doktoruma gidicem 🩷
gozde91 dedimolabilirrr benimde ikinci gebeliğim 18.haftadayım hala bende bişe anlamadım 🙈 arada bir pıtırtı oluyor ama gaz mı ne anlamıyorum ilk oğlum inanılmaz kıpır kıpırdı
dedimolabilirrr gozde91 aynııı durumdayızzz bu sefer cinsiyetiniz ne peki 🙈 bende hatırlıyorum hareketlerini oğlumun hatta hıçkırığını bile duyardım sayardım o zamanlara gelsek çok güzeldi🥰
dedimolabilirrr Ehjfjsjs ayy ne güzel çok şükür zaten hissetmek demek sağlıklı olduğunu bilmek demek bu yüzden çok önemsiyorum 🥰 sen erken gitmişsin detaylıya bana 22,23 arası öneriyoruz dediler bende o ara randevu aldım oğlumda 19da girmişdim ama herşey değişmiş 😅
gozde91 dedimolabilirrr bu da erkek olacak ama sakin olacaktır belki de bilemiyorum. Ama benim fazla karnım da yok iç karnım da geniş sanırım belki seninde öyledir
Ehjfjsjs dedimolabilirrr bilmiyrm inan canım 21 de girdim herşeyi gelişmişti sadece renkli bakamadik sırti dönüktü 🩷😂
dedimolabilirrr gozde91 benim de aynı ya hiç yok daha yani olan göbek öncesinde var olan göbekti zaten 😅 sağlıkla kucağımıza alalım inşallahh🥰