Mucizebebegim Kizlaar bugun kontrole gittim 35 haftaligim bebegim 3 kilo olmus masaallahh sizinkiler nasil benimkisinin kilosu 1 hafta önden gidiyormuş 😅
Mehtapsato Mucizebebegim o ben oldum 35 tam kac kiloyoz bilmiyorum 32 de 2 kilo idik simdi bilmuyom cunku konturolume daha var
Buse123 Mucizebebegim Ya ben yurtdışında yaşıyorum hala kilosunu söylemedi doktor deli olucam sorunca sağlıklı önemli olan bu diyor🤷🏼♀️ Türkiyedeki sağlık sisteminin kıymetini bilin valla
Dlkkoge Mehtapsato kontrolünüz ne zaman ? Ben 32. Haftada gittim beni 34. Haftada yine çağırdı hiç bir problemde yok ama merak ettim
Mucizebebegim Buse123 hadi yaa neden soylemiyor oyle sey mi olur ama kilosu ve boyunu soylemeli yani baska bi doktora gidip kilosunu mu ogrensen acaba
Mucizebebegim Mehtapsato sakın takılmasin sen saglikli beslenmene dikkat et ben mesela mutlaka kahvaltida tahin pekmez yerim yemiyorsa mutlaka tavsiye ederim cok yararini gordum
Buse123 Mucizebebegim Canım özel hastane yok burada ve doktorların geneli böyle.. Maalesef bu süreçte türkiyede olmayı çok isterdim🤷🏼♀️
Mehtapsato Mucizebebegim canim ben ztn hala mide bulantisi cekiyorum hatta daha ilerisi ve ztn normalde hic ama hic pekmez hayatta yemem yemedim
Mucizebebegim Mehtapsato hadi yaa Allah kolaylik versin insaallahhh cok zor benimde iki gundur hafif midem bulaniyor niye tekrar basladi anlamadim. 😢
Mehtapsato Dlkkoge 32 de gittim bir ay sonra gel dedi kanaman tekrarlarsa acil gel dedi 36 falan gitcem ama araba olmadigi icin dolmus la gittigimde kanamam oluyo canim