petekkkkkkk Kızlar 2 aydır deniyoruz geçen ay kan testi verdim negatif çıktı. Bu ay da reglime beş gün var ama önceki belirtilerim hiç yok. 7 temmuz ovülasyon tarihim akşam test yaptım ikinci çizgi çok silik ama zaman geçtikçe belirginleşiyor gibi
Lknrcr petekkkkkkk testin 5. Dk sindan sonra isterse kıpkırmızı olsun o testin süresi geçmiş oluyor çünkü testler durdukça koyulaşıyor o çizgiler, eğer yeni test yaparsan o diğerine göre daha belirgin çıkarsa o zaman gebelik var demektir
Ss63_ Gebeliğim hiçbiri ilk 5 dk çıkmadı sonradan çıktı ama varsa çıktı yoksa hiçbir şekilde çıkmıyor zaten hatta 2. Gebeliğimde ikinci çizgim beyaz çıktı üstüne düşmedim ve hamileymişim beta düşük olunca hemen belirmiyor şuna hamileliğimde 10 dk bekledim çıkmadı girdim dizi izledim reklam sırasında meraktan tekrar bakınca çıkmıştı :)
Ss63_ @Moz evet ne kanamam oldu ne de başka sorun çok şükür sağlıklı şekilde kucağıma aldım kızımı da oğlumu da darısı şimdiki bebitoma darısı tüm isteyen annelere olsun inşAllah
Ss63_ @petekkkkkkk ben olsam verirdim çünkü sabırlı olamıyorum 😅 ama kan verdikten sonra zaman geçmiyor gibi oluyor düzenli yükselir mi telaşı başlıyor o yüzden bence beklense daha iyi ama sabır edemiyoruz işte
Ss63_ 2 gün de 1 test tekrarlansa daha koyulaşınca inşAllah sorun olmuyor ilk böyle takip ediyorum ne kadar doğru ne kadar yanlışsa artık