Betlab Melike26 ben bugun tahlil yaptirdim tg ve kolesteolum cok yuksek cikmis, ctesi konteolum var göstericem sonuçları. Ama nette arastirdim 3. Trimestrda normalmis iki kati yukselmesi dogumdan sonra normale doner yaziyordu insallah öyle olur.
Melike26 Badesmom İlkyardım eğitmeniyim her gün eğitim veriyorum yani hep ayaktayım. Et midem bulandığı için yiyemiyorum. 24 haftalık oldum toplamda 3 kilo aldım. Neden böyle oldu hiç anlamadım
Badesmom Melike26 rutine girmiş günlük hayat aktiviteleri hareketten sayılmıyor bir müddet sonra. Yürüyüş yapmasanızda diyet mutlaka yapın yağlı yemeyin yani sebze protein ağırlıklı beslenin. Bol bol yoğurt yiyin. Hamilelikteki kiloyla alakası yok. Birde madem kolestrol var şeker yüklemesini es geçmeyin yaptırın
Melike26 Betlab benimde yarın kontrolüm bakalım ne diyecek doktorum. Kontrole gidene kadar da burda aynı sıkıntıyı yaşayanlar varsa diye fikir almak istedim :) İnşallah bi sıkıntı yoktur senin içinde
Yilmazm sağlık ocağımda ölçülmüştü yüksek çıkmıştı fakat hamilelik de kolestrol değerine bakılmaz önemsemıyoruz yüksekliğini dedi benim doktorum.ki ben de gebelik şekeri olmasına rağmen.dikkate almayın derim ben