pembeprenses_ Eylul1987 Bumah PeriT ebeler çok tatlıydı. ,ilgiliydiler genel olarak baya memnun kaldım ,doğumdan sonrada bebek hemşireleri çok güzel ilgileniyorlar 3 gün kaldım hastanede her sabah çocuk doktorları bebegi kontrol ediyorlar
Bumah pembeprenses_ gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah doğumun nasıl geçti zeynep kamil nasıldı bende nasipse orda yapıcam merak ediyorum
Eylul1987 pembeprenses_ teşekkür ederim cevabınız için ilk doğumu özelde yaptım öyle vavv ilgilenmedilerndaha iyisine de veremem o kadar düşünmem gereken bir çocuğum daha var. Kararsızım devletle özel arasında. Öyle çocuklada aman aman ilgilenilmedi . Emiyor mu emmiyor mu diye ogrenilip gidildi.
Dilberakarcesme pembeprenses_ doktorlar hemşireler de erkek var mı ?. Birde ben takipli değilim doktorum izne ayrıldı mesela gitsem kabul ederler mi ayrıca 2 . Bebeğim ssvd oldu 39 haftadayım 😔
pembeprenses_ @“Eylul1987”#p37653280diger çocuğunuza bakacak birileri varsa eğer zeynp k.de yapabilirsiniz özelden hiç bir fark yok.bence ,
Havva-Saribas Süper valla bende orda doğum yapıcam telefon serbest olması çok iyi oldu eşim doğuma girmez
tahamommy Dilberakarcesme evet doğumhane ekibinde erkekler olabiliyor, henüz doğum başlamadıysa gidip bi muayene olun bence kabul ederler diye düşünüyorum yine de üste çıksın bilgisi olan yazsın
Zeyneppsimsek Ever erkek doktor vsrdı onlarsa muayene vs ettiler ama çoğunluk kadındı. Eşim yanımdaydı doğuma kadar ben cok memnun kaldım. Doktorun dilara Tuğçe idi