Ksnmera Karnım taş gibi olmaya başladı ve nefesim daralıyor aşoro yorgun hissediyorum sanki diğer günler bu kadar şiş ve sert değildi bu durumu yaşayanınız oldu mu ?
Smeyye_9195 Ksnmera üsttt Aynı bende bu durumdayım. Çok yorgunum adım atmaya dermanım gelmiyo karnım taş gibi oldu nefes alamıyorum
irem185 Ksnmera 37+5 den bildiriyorum ileriki haftalar daha beter karnım yırtılacak gibi bir taraftan 🥲
Falan Ksnmera bol bol dinlen cnm bende de oldu kontrolde doğum kanalına başını sokmus tabi ben 35.haftaym
SuEr_Tu1512 Ksnmera Smeyye_9195 Aynı durumdayız yaa🥺 Bende 24+2yim çok yorgunum, sürekli yatasım geliyor. Ufacık bişey yapsam nefes nefese kalıyorum. Eğilsem, çömelsem, karnımın üstüne baskı uygulasam karnım taş gibi sertleşiyor, bişey olucak diye korkuyorum 😕
Ksnmera Smeyye_9195 bende öyle gerçekten dayanamıyorum kaç gündür nefes alamıyorum sanki bir anda böyle sert top gibi oldu bunaldım
Ksnmera irem185 ben bide kendi evimde değilim aile evi ister istemez atletle gezemiyorum nefesim cidden daralmaya başladı kendimi ölü gibi hissediyorum
irem185 Ksnmera Allah yardımcınız olsun ben artık cagrilmalara rağmen evden çıkmıyorum disarida kasılmalar sancılar sıcaklanmalar daha çok rahatsız ediyor çünkü
Ksnmera SuEr_Tu1512 valla bugün özellikle tam kötü oldum sanki doğuma yakın gibi nefesssiz ve halsizim
Smeyye_9195 SuEr_Tu1512 korkma bişi olmaz ben ilk çocuğunda da böyleydim hatta ondan karın bölgemde sertleşme daha çoktu yolda adım atamazdım hemen toplanır taş gibi olurdu
SuEr_Tu1512 Smeyye_9195 Erken doğuma sebep olabiliyormuş. Ve benim ilk çocuğum 35 haftalık doğdu, 1 hafta küvezde kaldı
Annekuzusu123 Ksnmera benimde durup durup sertleşiyor kasılıyordu belim ağrıyordu bugün acile gittim Nst baktı sancı kasılma çıkmadı elle muayene etti rahim ağzı kapalı açılma falanda yoktu rahim ağzı uzunluğuda 38 çıktı haftana göre çok iyi dedi