Hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta falan önce rüyamda hamile olduğumu gördüm ailemleydim eşim rüyanın hiç bir yerinde yoktu herşey çok hızlı gelişti baktım karnım şiş sonra bi baktım doğurmuşum kucağımda anneme noldu ne zaman doğdu diyorum bayıldın hastaneye götürdük doğuma aldılar dedi tamam dedim sonra uçurum gibi yol kenarı bir yerde kucağımda bebeğimle oturuyorum kırmızı bir kamyon üstüne geliyor geri kaçmaya çalışıyorum ve bacaklarım eziliyor orda kesiliyor babamın iş yerinin önüde görüyorum kendimi yanına gidip biz çocuğa hiç hazırlık yapmadık bişeyler alalım diyorum tamam kızım önce nüfusa gitmemiz lazım diyo annem babam la birlikte gidiyoruz görevli ismi ne diyor babam da Asya diyor bende onu düzelterek Ülkü Asya diyorum gülüyor bana orda rüya bitiyor uyandığımda ağladım resmen günlerce tekrar görürmüyüm acaba diye uyudum bebeğimi özledim 1 hafta sonra da adetim 3 gün gecikmiçdi test yaptım ve pozitif çıktı şu an 6+3 deyim cinsiyeti belli değil ama ben kız olduğundan neredeyse eminim beni gören herkes de kızın olur diyor (rüya tabiri bilenler de yorumlayabilirse sevinirim🫶)