eda0857 15 Temmuz regl günüm fakat gecikti 2-3 gün bizde 2 gün önce idrar testinde 2.cizgiyi görünce kan testi verdik 12,68 cıktı bu alsam tekrar test verdim 12,71 çıktı kimyasal gebelik mi yoksa çok mu erken davrandık bir kimyasal gebeliğim olmustı
Mavimi eda0857 iki test arasında 2 gün varsa kimyasal olabilir ama tekrar test verirseniz2 gün sonra daha net sonuç alırsınız ve aynı hastanede ve aynı saatlerde mi verdiniz bazen hastane farkından dolayı da bu durumlar olabiliyor umarım kimyasal değildir 🌸
Parinas eda0857 iyi artmamış malesef. Söylediğiniz saatlere göre aşağı yukarı 16 17 falan olmalıydı. Ama bunda verilen hastanenin de çok önemi var. Bi 2 günü doldurup öyle tekrar kan vermenizi öneririm daha net sonuç için. Benim ilk gebeliğimde 14 ile öğrendim. Ertesi gün sabırsız davranıp tekrar verdim 21 çıktı. Doktorlar hep kimyasal çok düşük artmamış vs dediler ama hesap yapınca yeterince arttığını görüyordum. Öyle de oldu. Ama işte sizde artış çook az olmuş malesef. Umutlanmadan tekrar kan verin bakalım hakkınızda hayırlısı olsun
eda0857 heyecanlibekleyis_ 35Hatice yok hayır ilki Salı günü ikinciyi bu akşam verdim bulantım çok kasık ağrımda öyle hayırlısı Rabbimden bakalım
eda0857 Mavimi merhaba evet aynı hastanede verdik ama saat farklıydı ilk verdiğim gece 11 bugün verdiğim akşam 7 teşekkür ederim inşallah 🥰
btl194 eda0857 benim bir tüp Bebek tedavisinde kimyasal olmuştu 9,5 ta öğrendim sonra 23.sonra 70 küsur böyle böyle 1350 lere kadar kalktı ama baya kan verdim iki günde bir sonra aniden düştü değerim ve düşük yaptım