Meryem2200 Meraba kizlar mevlutte dagitmak icin mika kutudan sekerlik yapmak istiyorum bildiginiz ucuz malzeme satan site biliyormusunuz malzemeleri nerden alabilirim sizce 😍
Masal03 Meryem2200 canım bende bakmıştım baya eminönündeki şark hanın içinde inanılmaz hediyelik eşya yerleri var hatta elinden geliyosa kendin yaparsın bayada ucuza 😊 ben kapı süsünden herşeyime kendim yaptım hemde fiyatları yarı yarıya resmen
oznursrm Meryem2200 Ben 50 tanesine 37,5 tl verdim.Şekerci kutucunuz diye eminöününde bir yer internet siteleride var hepsı sapasağlam geldi.Çokta güzel oldu hedıyelıklerım gormek ıstersen instgramdam ekleyebılırsın canım.Madameoznurr hesabım.
Meryem2200 Masal03 canim zaten kendim yapmak istiyorum ama istanbula gitme şansim yok internetten alicam malzemeleri 💙
Masal03 Meryem2200 aaa sorry 🙊 o zamn gitti gidiyordan bak en son orda 90 kuruşa fln görmüştüm ☺️ Yada diğer sitelere bak istersen n11. Fln
Irmakdkm 50 adet süslü mika kutu adı yazan içinde badem şekeri var 50 adet ismi yazan süslü kolonya şişesi taç ve terlik takı yastığı isimli süslü 380 tl tuttu benim yaptırdım