teraziela ikinci-bahar25 Ayyyy bekleyemem canım çatladım bir haftadır en azından kese falan göreyim kalp atışı için tekrar çağıracak biliyorum🤭 insan dış gebelik falan okuyunca korkuyor birde ben geçen sene kasımda kimyasal geçirdim ondan tedirginim🤭
teraziela asil15 aaaa bak makina kaynaklı da belki görememiştir özele git dediğin gibi🤭 devlet doktorlarının ağzından cımbızla laf alınıyor
asil15 teraziela aynen canm öyle yapicam dedim nasıl görmüyorsun düzenli hatta betada yüksek ne biliyim kesin konuşamam benzettim dedi 1 hafta sonra sagliklimi değilmi bakariz.
Ecrin_47 teraziela bnde de tiroit vardı ama iki yıl önce ilacla geçti şimdi tekrar çıkar mı bilmiyorum çok geçmiş olsun size inşallah düzene girer 🤲🏼
teraziela Ecrin_47 Doktoruna belirt mutlaka hamileliğin boyunca ilaca devam ettirebilir🙏 her ay kan veriyorsun dahiliye uzmanına gidiyorsun dozunu o ayarlıyor🤗
Ecrin_47 teraziela sitrts yapmayın ki güzel olsun bnde 24 de gideceğim 30 da aldım randuvu iptal ettim doktur şimdi bir hafta sonra gel dedi geç gidersem ne şey olursa Allah korusun kendimi affetmem onun için haftaya sabırsızlanıyorum bnde 🤗🤗🤗
Ecrin_47 teraziela cuma günü gideceğim söylerim mutlaka inşallah çıkmaz bnim ki çünkü kilo verdiriyor ilk olduğumda direk zehirlenmeye gitmişti 20 günde 8 kilo verdim