CananENES 16haftalık hamıleyım ama ay bazında kaç aylık oluyor anlamıyorum bılen banada yardımcı olabılır mı
ZhraFatih CananENES valla 36 haftlik hamileyiimm hiic kac ayligim hesaplmiyoruumm nette baska bisi ckiyo ay olarak 4 er 4 er hesaplndgnda 9 ay ckiyoo 😂😂😂😂
Tontisannecik ZhraFatih bir ay 30 gün 4 haftayı 1 ay olarak kabul edince zaten 28 gün yapıyor. Yani her 4 haftada 2 gün eksik gibi sayılır 4 haftadan hesaplayınca. En güzeli bence gün sayını 30 a bölün.
Irmakdkm 204 günlüğüz 29+1 oluyo 30 gündem hesaplarsam 6 ay 24 gün hafta olarak hesaplarsam 7. Ayın içinde 😂
Nazliarik Meraba hanimlar ben bisey sorucaktim 5 haftalik hamileyim ilk gebeligim doktor bana elenatal 1 diye ilac verfi netten arastrdim gida takviyesi diye yaziyor sizede verildimi bundan is yerindeki hamile arkadaslarima doktor folik asit vermis bna diyorlar ki cocugu bu gelistiriyor
YavruKartal1903 CananENES Bende 16. Haftamda çok merak edip doktoruma sormuştum şimdi ben 4 aylık mıyım diye 😀. Meğer öyle olmuyormuş En kolay şekliyle bulunduğun haftadan 3 hafta düş demişti.16-3=13 hafta yani 3 ay + 1 haftalıksın 😊
Mayasey YavruKartal1903 evet. Ben 24 haftalık olduk diyorum hemen 6 ay diyorlar. Yok diyorum 6 aylık değil 🙄