Ahsenmira Maalesef boğazım ve kulağım ağrıyor ve vücudum çok halsizleşti birden bu durumu yaşayan var mı ? Yarın doktora gideceğim doğum ve sonrası bebek için inşallah sıkıntı olmaz. Moralim çok bozuldu 😞 yarın tam 38 oluyorduk
suprizbebe Ahsenmira canım hastayken sezaryen yapmıyorlar dıye bılıyorum bol bol lımon ye bence uyu dınlen bogazınıda nanelı sekerle nemlı tut inşallah gecer bıan önce
Suheyle1 Ahsenmira yarın 37 oluyorum bırakın oturmayı uzanacak bile halim yok kolumu kaldıramıyorum uyuyamıyorum sıcaklardan nefes alamıyorum bünye klimaya alışık degil dogum önü hasta olmamak adına klimadan bile uzak duruyorumm . Sadece aglayarak gün sayacak moda girdim gece gündüz agrılardan kramplardan modum moralim sıfır
momkrm19 Ahsenmira çok geçmiş olsun inşallah hızlıca toparlarsın 🫶🏻 ama doğum için canını sıkma benim yakın arkadaşım korona iken sezeryan oldu öyle hastayken yapmıyorlar diye bişey yok
Suheyle1 Ahsenmira ilk hamileliğimde dogum yapacagım hafta hasta olmuştum ben ama doguma engel olmadı (planlı sezaryen) bi sekilde vücut kendini toparlıyor psikolojik olarak
Ahsenmira suprizbebe yarın doktora soracağım zaten planlı bir doğum yok şuanda vajinal dopum planlıyoruz ama ben bebeğe geçerse ve böyle haatayken nasıl gücüm olacak inşallah bir antibiyotik vardır
Ahsenmira momkrm19 ben en çok bebeğe bulaşırsa onun için korkuyorum birde halim olmazsa ne olacak nasıl doğuracağım ay anne olmak cidden zor 😕