Senaparlapusat Kızlar 36+2 yarım saatte bir sancım var suyum yok nişanım yok ama regl ağrısı gibi yarım saatte bir geliyor gidiyor normal mi yoksa doğum başlangıcımı
aysenuraskin 35+4 deyim bende sabahtan bu yana ara sıra belime kasığıma regl ağrısı gibi ağrı giriyor. Sıklaşmadıkça gitmeyi düşünmüyorum dayanamadığım noktada gideceğim. Doğuma hazırlık olabilir diyorlar. Bende bekleyeyim burada
Senaparlapusat aysenuraskin ben dün dayanamadım gittim ama yola çıktık sancı felan kalmadı Allah diyorum neydi şimdi bu nstye girdim gram sancı yok geçti bi anda ama gün içerisinde defalarca oldu yalancı sancı dediler
aysenuraskin Senaparlapusat Sanırım benimde öyle çünkü gün içerisinde gelip gidiyor sıklaştığı zaman gidicem haftaya zaten kontrolüm var. Allah yardımcımız olsun inşallah 🙏🏻
Senaparlapusat aysenuraskin amin amin inşallah hoca dediki aklında olsun suyun gelirse kanaman olursa yada sancın 5 dk bir olursa gel dedi
aysenuraskin Senaparlapusat onun dışındaki durumlar normal yani anladım çok teşekkür ederim bir nefeste kurtulalım inşallah zaman azaldıkça stres de artıyor güzel düşünelim güzel olsun 🥰