Kukoss Benek gibi flan, benim omuzdan asagi goguse dogru ve sag solda ayni hizada sanki birisi parmak izi birakmis gibi kahverengi oldu onceden yoktu beyazim cok belli oluyo :) sizde oldu mu ? Bu arada 15 iz :)
Esma006 Kukoss benim de çok gebelik maskesi deniliyor boğazımda ensem karardi kenarları fln sanki yikanmamisim kese atmamısim gibi kapaliyim Allah’tan
agustosboceklerim2 Kukoss evet bende de var iki kolumun arka tarafında var eşim farketti bunlar neden olmuş olabilir dedi
Meral_63 Kukoss çok şükür bende öyle BİSYE yok 15 HAFTALIK hamileyim sadece karın cizigim var bide çatlağım var
Blackkk Evet oldu sırtıma doğru yayılmıştı bir kaç tane göbek ve bacağımda da vardı.doktorum cildiyeye yönlendirdi cilt mantarı dedi hormonlardan ve sıcaktan olur dedi vücut şampuanı verdi 3 4 yıkamada bitti
Kukoss Blackkk aaa gercekten renk degisiyoya orasinin derisi boyle puturlu gibi oluyo kahvelikler hamileyken mi kullandiniz o sampuani peki zararsizmiymis
agustosboceklerim2 Blackkk hangi şampuan ki ben tesettürlüyum nasıl gostericem bilmiyorum kendilingen geçer diye hiç sormadım doktora
Kukoss Slmcnmyeniben cetvelle cizilmis sanki bir sag bir sol 😂 bir parmak izi iki taraftada, gorunce hamilelikten oldugnu anlayip gülümsemistim bu bile guzel geldi ya😂 ama insallah gider tabi hahshs
Blackkk Kukoss yani bi zararı olmadı bana 3 4 kere duşta kullandık direk geçti sonra da kullanmadım ketoral diye bir şampuan bi araştır yine sen istersen
Kukoss Esma006 ostrojen hormonu sorumlu sanirim bundan oda lohusaliktan sonra azalirsa gider heralde diye dusunuyorum
Suheyle1 Kukoss benim yüzümde oluştu ilk hamileligimde de oldu sanırım güneş lekesi ve bu sadece hamilelik süresinde oluştu
S-nss Kukoss benim öyle benek değilde boynumda kararma oldu ya. Bildiğin bembeyaz boynum böyle kirli gibi duruyor araştırdım gebelikten oluyormuş