Benim geçmiş dönemde geçirdiğim farklı tedavilerden dolayı amh seviyeme bakılmıştı. Bekardım 20li yaşların başındaydım o zaman 0,9 çıkmıştı. Ama kafama takmamıştım çünkü yaşamam daha önemliydi. Evlendim, 30 larımı geçtim başta çocuk düşünmedik. Sonra 6 ay denedik olmayınca gittim amh seviyesi 0.5 çıktı. Doktor adetin 2. Günü yumurtalarıma baktı 6 yumurta gördü. Fsh seviyem 13 e yükselmişti. Dedi ki amh dan daha önemlisi yumurtanın olup olmaması. Fsh 15 in üzerine çıkarsa tüp bebekte yapamazsın. O yüzden bir an önce tüp bebek tedavisine başla. Ben artık tedavilerden o kadar yıpranmış biri hiç istemedim. Eşim rahatlattı. Hiç o tedavilere gerek yok. Yapmayacağız dedi. Çocuk şart değil. Allah nasip ederse olur etmezse başka bir yol buluruz. Belki olmaması daha hayırlıdır. İnsanların gencecik yaşta çocukları kaza geçiriyo, farklı hastalıklarla kaybediyo. Kendini paralama dedi. Ben aslıda daha çok eşim için istiyordım çünkü o çok istiyordu. Stres seviyem azalınca 3 ay sonra doğal yollardan hamile kaldığım öğrendim. Başta biraz sıkıntılıydı ama şimdi Her şey yolunda gidiyor. Yani diyeceğim o ki amh değeri dışında diğer değerleriniz de önemli ve kesinlikle lütfen stres yapmayın.