• Doğum
  • Bolu hastane doktor tavsiyesi

Genellikle başka şehirlerden çok kişi var ama Bolu'dan fazla değiliz galiba

Cagsu da dogu bey var iyi bi dr oneririm arkadasim dogum yapti vr memnun kaldi

Doktorum Bekir beydi kadın Doğumda ama ayağı kırılmış son zamanlarda raporluydu. Ayın 8 inde başlayacakmış ama benim normalde kırk haftam 15 inde doluyor sezeryan için ancak o tarihe gün vermesi gerekiyordu ama gün alamadım henüz beklesem diyorum o zamana kadar bu seferde başlar başlamaz gün verir mi acaba diye düşünüyorum riske giriyor yani bakalım hayırlısı artık. Sezeryan olacağım için ameliyat olarak memnun kalınan bir doktor olsun istiyorum

feymu14 Bolum,canım memleketim ♥ Hemşehrili bütün annelerimize selam olsun sağlıklı bir gebelik olsun insallah 😌 Sağ sağlim kavuşun yavrularınıza

feymu14 ben çağsuda arzu hanıma gidiyorum memnunum, daha önce sezeryan olan arkadaşlarım memnun olduklarını söylemişlerdi ☺

Devlet hastanesinde Cevdet beyle ilgili bilgisi olan var mı

feymu14 Yıldırım ve cevdet iyi diyorlar canım Bekir bey e instagram dan bi yaz istersen cevap veriyor genelde belki dogum için gelir hastaneye

Bende çağsuda doğu beye gidiyorum ilgili ve alakalı devlette sıra bulabilirsen bekir beyde iyi diyorlar

XveAnnesi gerçekten mi aklıma gelmişti ama çok yazan olur rahatsız etmiyim diye düşünmüştüm ilk işim önce omunla görüşmek

feymu14 canım şansını bi deneseydin yazıp sonucta dogum bu raporunun bitmesine az kalmış hayırlısıyla bebişin al inşallah

XveAnnesi raporunun bitmesini anlayamadım şansımı deneyip yazdım cevap da verdi gelince hallederiz diye ama işte gelene kadar inşallah bir aksilik çıkmaz bugün Cevdet bey de kendi hastası olmadığım için gün vermedi acil de yardımcı okurlar diyor sakin sakin. Planlı sezeryan için neden acil olmayı bekliyeyim ki dedim bir şey demedi artık cumartesi kendisi acilde nöbetçi ya ona gidicem ya da haftaya çarşambayı bekleyecem bakalım hayırlısı

feymu14 Allah yardımcın olsun hayırlı dogumlar cumartesi bi git eger ki carsamba dan sonraki günlerden birine verirse Bekir bey e gidersin