ayse988 guldemgok bende5+1 kanamam olmadı sancımoldu ama usgde kese etrafında kanama alanı görüldü genelde 5-6 haftalarda oluyor olmayadabilirde
koseleyla Merhaba bende temmuzda öğrendim hamileliğimi yarın 5. Haftamız İlk adet tarihim 14 Haziran henüz yeniyiz 🥰🙏🏻
ngboyar Narina123 sadece sabahları hafif miğde bulantım var artarsa diye hap yazdırdım yinede doktora onun haricinde çekmiyorum şimdilik 😇🫠
raalkan Merviny ben de bu ay öğrendim geçen hafta öğrendiğimde bhcg 575 çıktı ama bugün 5+1 gözüküyor aslında daha önde gibiyiz 🥹 10 gün sonra doktordayız inşallah güzel haberler alırız ♥️
mommycharlotte ben 6 temmuzda çok çok erken, beta 15 iken öğrendim🥹 15 temmuzda keseyi gördük 4.2mm, 29 temmuzda da kalp atışı için çağırdı hocamız ama 2 ağustosta gidebileceğim✨🤍
blgn05 Bende bugün doktora gittim beta 1271 çıktı 14 Haziran son adet tarihim kese göremedi doktor çarşamba gününe randevu verdi ama akşam kanama oldu hastanedim kan sonucunu bekliyorum
damlaatlass 16 Haziran son adet tarihim 16 temmuzda öğrendim bende erken gebelik testiyle ilk beta 3462 bugün tekrar verdim 6940 çıktı acaba ne zaman gitsem keseyi görebilirim
alyaberennn Kızlar 5 . Haftadayım bugün keseyi gördük haftaya kalp atışını duymak için çağardı doktor ama daha erken değilmi 🤷🏼♀️
Narmeenn Merviny merhaba . Biz 30+0 olduk. Tüm hamileler sağ salim kucağımıza alırız inshallah🩷😍 o anların tadını çıkarın. Büyüdükce uyuyamamak , bacak şişmeleri fln cok yorucak sizi