berivanalii nesibee22 ben kimyasaldan sonra korundum iki ay korundugum için olmadı sonra istedim 6 ay sonra kaldım ama bana pcos var dediler
damlaatlass nesibee22 ayyy çok üzüldüm geçmiş olsun canım birşey sormak istiyorum kaç kere kan verdiniz de sonuç düştü acaba
nesibee22 damlaatlass bende çok üzgünüm 4 kere kan verdim ama 3 tanesinin tahlil sonuçlarını ögrenemedik bakılmamıs 4. De betanın 700 den 500 düştüğünü ögrendim
secgin satirarasi merhabalar 🌸 bende 14 temmuzda öğrendim 116 beta ile 2 günde bir kan veriyorum beta takibi için 286 oldu dün de 816 ydı günden güne yükseliyor çok şükür bende henüz doktora gitmedim değerim yükselmesini bekliyoruz kese için
Leeylaaa Merviny ben 7 haftalık hamileyim ama henüz küçüktür diyip ultrasonla bakmadılar bile 8 haftadan önce bakilmiyor dediler siz nasıl baktirdiniz beta değeriniz kaçtı?
Merviny Leeylaaa benim kanda degerim 850 cikti. Doktorumu aradim gun verdi gittim. Altttan bakti 5. Haftada gorundu. Ama bazilari takintili alttan muayene olmaya. Onlara ultrasonla Sonra bakiyorlar. 8 hafta yeterli bi sure degil mi sanki. 1.5 ay sonra zaten cinsiyet ogreniliyor
Leeylaaa Merviny evet doğru söylüyorsun bana da dedi alttan bakarım ama düşük riski olabilir kabul ediyorsan eger bakalım şimdi dedi ben öyle söyleyince kabul etmedim 8. Haftayı bekleyelim dedik
Leeylaaa Benim son adet başlangıcı 28 Mayıs ama ilk betam geçen pazar 291 idi bir buçuk gün sonra 531 oldu iki gün sonrasında 1550 olduğunu öğrendim doktor ikiz mi geliyor espirisi yaptı ama keseyi haftaya öğreneceğiz
Merviny Leeylaaa anca ultrasonla anlasilabilir. Ben hamileligimi 447yle ogrendim. Bazi arkadaslarimda artis ve ogrenme sayisi fazla olmus ama tekti hepsi