Ciciii Lovebaby27 ayy kıyamam çok iyi anlıyorum seni ya inşallah vardırrr kuruma falan değildir inşallahh ama ben gördümmm
Lovebaby27 Ciciii İnşallah canım takip ederim koyulaşma olursa kan testi veririm bi kaç güne teşekkür ederim ☺️
momof3 Ciciii bacım benim lekelenme başladı yine galiba regl oluyorum 🥲 Awox yaptım az önce aşırı silik ama artık siliklere güvenim de kalmadı çöküşteyim korunacağım birkaç ay diş tedavim icin of yaa
Ciciii momof3 bacım üzme kendini demekki daha vakti zamanı var bilemeyiz ki hayırlısı olsun hakkındaa inşallah bianda bir mucize yaşarsın 🩷
iremkzltepe mm_m954 Ciciii bence belirti bende öyle oldum birde bacak sızısı ile çabuk acıkma yaşadım
mm_m954 iremkzltepe açikma biliyor ilk gebelikte kavun kökü geldi canm çok çekti bide ekşi hiç savmem anladım hamile olduğumu
diesa_6 Kızlar ben hiç iyi değilim yaa😪 midem çok tuhaf, karnım gaz dolu, ateş basıyor, bayılacak gibi oluyorum belim de çok ağrıyor. Progesteron çok yüksekti ondan muhtemelen😔 inşallah pozitifleri görürüz de bütün bu çektiklerimize değer amin
Ciciii diesa_6 ay canım benimde ara sıra giren şiddetli kasık ağrım var ve çok feci ishal oldum dk bi tuvalete gidiyorum acaba belirti mi çok merak ediyorum
Ciciii momof3 ay inşallah aşkım o kadar alışmışım ki negatifi görmeye o lafar umudum inancım kalmamışki artık test yapsam mı acaba diye heycan yapamıyorum bile yaaa
momof3 Ciciii Artık bat geldi seni çok iyi anlıyorum regl olmadın inşallahh dimi yap bir test yarın sabah