Ay vallahi okudukça sinirim bozuldu. Bu doktorların hastaları aşağılamaya çalışmaları nedir ya bizim ülkemizde. Özellikle tabi devletteki doktorlar insanın suratına bakmıyorlar gerçekten. Hep başıma geliyor yanındakiyle konuşuyor bi yandan beni muayene ederken arada bana bişey diyor anlamıyorum yani kiminle konuşuyor. Sonra da saygı bekliyor, önce sende bi iş ahlakı olsun, karşındakine saygın olsun, orda hizmet alan benim hasta olarak, o doktor da o hizmeti vermek zorunda! Bi de bunları savunuyorlar kardeşim senin işin bu insan gibi yapamayacaksan yapma o zaman bu kadar basit. Kimse doktora yalakalık yapmak zorunda değil! Herkesin işi kendine göre zor, o zaman herkes birbirinden çıkartsın hıncını. Ben bundan sonra hiç acımıyorum hepsini şikayet edicem cimere e nabızda da çıkıyor ya artık zaten değerlendirin diye bundan sonra bam bam bam!
Hastasın, hamilesin bi sorunun var ki hastaneye gitmişsin bi de doktorlardan azar yiyoruz o halimizle şamar oğlanına döndük!
Hadi biz cahiliz diyelim kendileri okumuşlar ya yıllarca bunu mu öğrenmişler? Hastanın suratına bile bakmamak? Azarlamak? Okudukları okulu öpeyim ben onların. Okumuş doktor olmuş insan olamamış!
İnsanın hem sağlığı hem de psikolojisiyle oynamaya kimsenin hakkı yok. Param yoksa mecbur devlete gidicem ve o doktor da bana mecbur bakacak! Bu kadar! Boşuna mı yıllarca vergi veriyorum ben? Hepsini şikayet edicem bundan sonra. Siz de yazın çekinmeyin hem cimere hem de hastanenin google yorumlarına özellikle de doktor ismini vererek yazın. İnsanları ezmek azarlamak nasıl oluyormuş görsünler