Emferr İlk hamileliğimde genital bölgemde koltuk altımda ciddi anlamda kararmalar oldu doğumdan sonra geçer dedim ama geçmedi öyle kaldı şuan yine hamileyim doğumum Eylül sonu bu kararmalari azaltmak istiyorum önerebileceginiz kremler evde yapabileceğim doğal şeyler varsa önerebilir misiniz şunu kullandım etki etti diyeceğiniz şeyler varsa yazabilir misiniz lütfen doğumum yaklaşıyor ve çok çekiniyorum
Kvsr46kvsr Emferr burdan biriisi önermişti diş macunu bal limon karıştırıp sürüyomuş. Büyük oranda fayda görmüş. Deneyebilirsiniz bi zararı olmaz heralde
Cicilininkini Emferr canım oatatesi soy kabugunun iç tarafını sürekli olarak sür kol altına vs kararan bölgeye ben her patates soydugumda kızartma yemek vs için genelde kabuklarını ayırır yaparım bunu iyice yedir kalsın öyle hiç bi zararı yok benim kol altım ve özle bölgem hiç kararmadı bu zamaana kadar hemen az bi kararcak olsa yaparım bu arada koyu renkli camasırlar da tercih etmeyin derim onlarda karartabiliyor
aydilss Emferr ben hiç kullanmadım ama İngiliz karbonatının koltuk altlarını beyazlattığını söylüyor annem ve kullanıyor kendisi fikir olsun sizede
EYZAR Emferr limonla karbonatı karıştırıp deneyebilirsin koltuk altında ben çok faydasını gördüm ama tahriş varsa kullanma yakıyor biraz Glikolik asitte beyazlatıyor gebelikte kullanılır mı bilmiyorum
Almirolie Gulcan_15 benim efsane kahverengiydi ve geçti zamanla lifleyerek aynısını yaşadım şuan eser tok korkmayın ☺️
bizzocone Ben de burada bekleyeyim çatlağım olmasın diye bu hava da kırkpınar güreşçileri gibi geziyorum kararmalar geçsin diye bakalım ne yapacağız
S-nss Kvsr46kvsr hepsi asidik cildi tahriş eder. Denemeyin bilee 😵😵😵 gebelikte cilt normalde olduğundan daha da hassas oluyor zaten
Lolli Cicilininkini bence bu kararmalar da genetik 🤦🏻♀️ çok kötü gözüküyor makatımda bile var. Doğumdan sonra kendimi biraz toplayıp lazer düşünüyorum ben
Cicilininkini Lolli lazer zaten kesin cözüm nisanlıyken gitmiştim ben oldugundan da acık yapıyo Ama onun dısında illaki kararmalarım oldugunda dediğim gibi patates kabugunun iç kısmını kullanıyorum kol altlarım bembeyaz oluyor 1 2kullanımdan sonra
Esra2025 Ben beyaz tenliyim göğüs uçlarım acayip karardı ya ama sonrasında geçiyor ikiziminde öyle olmuştu sonra geçti
bebisinannesi1 Emferr suan bende doğurdum bebegim 14 günlük ve hamilelikte göğsüme koltuk altıma boyun gerdanıma kadar vurdu o kararma suan da geçmesi için çok uğraşıyorum gilkolik asitler kremler falan daha bj fark görmedim bide limon ve karbonat denicem
Almirolie bebisinannesi1 daha yeni doğum yapmışsınız hiçbirşey sürmeyin bekleyin zamanla geçiyor bebeğim bir yaşında hiçbir kararma kalmadı
nevoliko Cicilininkini Lazer dediğiniz normal kıl tüy için gidilen lazer mi yoksa beyazlatma işlemi olan da varmış öyle bir şey mi?