2babyy2 Arkadaşlar bugün kontrole gittim 6+6 haftalıgım ve kesenin ardında kanama olduğu gözüktü ultrasonda doktorum ilaç yazdı riski önlemek için haftaya tekrar çağırdı muaneye benimle birlikte bu durumda karşılaşan oldu mu doktorum dinlenmemi söyledi herhangi bir öneriniz söylemeniz gerekenler varsa dinliyorum çok üzgünüm 😞
Zge12 2babyy2 çevremde kanaması olup sağlıkla bebeklerini kucağına alan çok insan var kuzum kendini üzme stres yapma Rabbim evladını sana bağışlasın kendi yoracak işler yapma dinlen
vilanelle 2babyy2 bebeğin sağlıklıysa, sen önlem aldığın sürece dayanacaktır. üzülmene gerek yok, progestan kullanımına dikkat et yeterli, ve dinlen sadece, kuluçkadaymışın gibi düşün:)
Sibelasln 2babyy2 hiç strese sokma kendini yaşayacak olan ne şartlarda yaşar bol bol dua et ve dinlen yat Allah’ın izniyle bişey olmaz 🙏
Meri3535 2babyy2 5. Haftadan 12. Haftaya kadar kanamam oldu kanama alanım geçmedi haftada bir bazen iki haftada bir doktorlara gittim hep yattım hiç kendimi yormadım yürümedim iş yapmadım 13. Haftadan sonra kesildi 14 de ilaçları da bıraktık komple haftaya doğurucam inş. Sıkılmayın hiç bende çok ağlamıştım ama eğer sağlıklı bir bebek ise tutunuyor merak etmeyin 🙏
2babyy2 vilanelle progeskan yazdı sabah akşam almam için haftaya tekrardan çağırdı dua edin kızlar hayırlı haberler alayım 🙏🏻🥲
Nur-123-nur Benim de 7 haftalıkken olmuştu ben kanama geçirdim yani regl gibi olmuştum ve üc gün sürdü acilde progestan yazdılar şu an 9+2 yim on gün önce gittiğimde hala kanama alanı var geçmemişti ama büyümemiş de yarın yine kontrolüm var bol bol dinlen ve bol su iç senin de ben de sürekli yatıyorum o şekilde gecicektir inşallah
2babyy2 Nur-123-nur kanamam olmadı benim ultrasondan gördü doktor umarım ilerleme olmaz kızlar hep birbirimize dua edelim şuan nasılsın peki iyi misin çok üzgünüm senin için inş geçer biran önce
Adzra 2babyy2 ben öyleydim doktorum bana serum progestron iğne ve progestron fitil 1 tane de hap verdi bunların hepsini 1 günde yapıyordum serumlarımda 1 kiloluk serumlarda çok şükür 3 günde geçti ama sadece lavaboya kalkıyordum hiç bir şey yapmıyordum dikkat et canm doktorun sana iğnede vermesi lazımdı ben bundan önceki bebeğimi doktorlar yüzünden kaybettim kürtaj oldum onların sorumsuzluğu yüzünden Allah yardımcın olsun
2babyy2 Adzra doktor kese arkası gözükür dedi ama herhangi bir kanamam olmadı şükür umarımda olmaz haftaya tekrardan çağırdı eğer ultrasonda kanama azalma olmayıp ilerleme olursa iğne yazmak zorunda kalıcam dedi belkide yeni başladığı için ilaç yollu bir denemek istemiştir inanın bilmiyorum sadece çok şaşkın ve üzgünüm beklemiyordum 😥
Meri3535 2babyy2 rica ederim ne demek Allah daha büyük bir sıkıntı vermesin ilerleyen gebelik döneminde. İlaç fitil veya iğne ne veriyorsa hepsini yapın kendinizi yormayın bebeğinize güvenin stres yapmayın yeterli. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inş 🙏💙
Nur-123-nur İyiyim çok şükür sadece bekliyorum her an acaba yaşıyo mu diyorum ama 9 ay da geçse son güne kadar böyle olacak sanırım hep merak ediyoruz inşallah senin de olumlu sonuçlanacak dua edelim