pembeprenses_ Geceden beridir sancım vardı kontrole geldim dùzenli sancılarım var 2 cm açılmam varmıs iki doz ciğer geliştirici oldum şimdi yatış verdiler bu haftada doğum yapanlar bebeklerin durumu nasıldı küveze girdimi kilosu 2.400
Oznurcivan pembeprenses_ Merhabalar solunum sorunu olmazsa kilosu çok iyiymiş küveze girmes zannetmiyorum 🤍 inşallah zamanını bekler
DnzDrn pembeprenses_ ilk oğlumu 34 haftada doğurdum entübe edilmişti ciğer geliştirici iğne vurulmaya bile vakit yok 5 cm açıklık vardı. Direk doğuma aldılar. 2350 kg doğdu. 21 gün küvezde yattı. Çok ufaktı ama inanın bana öyle bir büyüdüki şimdi yaşıtlarından büyük duruyor 3 yaşında :)) sakınnnn korkmayın sakın. Ve iğnede vurulmuşunuz. Ve yatışla biraz daha durdururlar zaten. Sağlıkla olsun herşey 🙏🏻
aslhnkrts9 pembeprenses_ 34. Haftada 2080 gr dıgdu kızım direk yanıma geldi iki doz ciğer geliştirici olmuştum
pembeprenses_ Oznurcivan genelde kilo ulrtasona göre 200 300 grm farkediyo dahad küçük olabilir sağlıklı olsun da insallah küvezede gerek kalmaz
pembeprenses_ DnzDrn yorumunuz için teşekkür ederim inşallah beegim sağlıklı bı şekilde yanıma gelir 🙏