Zeynepfasulye Her geçen gün farklı bişey yaşıyorum hamilelik çok güzel bazende bazı zorlukları yaşıyorum tiroit çıktı ve günde iki tane ilaç içiyorum 🥺
Mrvmrv78 Zeynepfasulye hem güzel hem endişeli bir yolculuk hem biran önce bitsin hem de hiç bitmesin istiyorum 23+4 oldum
Fahriye41 Zeynepfasulye 23+3 olduk hâlâ mide bulantısı var zor geçiyor mide yanması devam geceleri yatamıyorum bir an önce vakti gelince doğurmak istiyorum doğum korkusu da var 🥺
Bulutlarda Zeynepfasulye 11+5 pazartesi ikili tarama var onu bekliyorum hayırlısıyla bunuda atlatırız inşallah 🙏 bende insülin kullanıyorum herkesin sınavı farklı bu süreçte maalesef 🥺
Zeynepfasulye Mrvmrv78 evet gerçekten öyle bir an önce kavuşmak istiyorum ama bu günlerinde bitmesini istemiyorum
Mrvmrv78 Zeynepfasulye bide bu aralar nedense içinde tuaf korkular olmaya başladı ya erken gelirse ya bişey olursa aklımdan kötü düşünceler hiç gitmiyor
Zeynepfasulye Fahriye41 doğum korkusu evet bide ilk gebeligim sürecimin nasıl geçicegini çok merak ediyorum
Zeynepfasulye Mrvmrv78 kasıklarımda agrım oluyor yataktan kalkarken agrı giriyor bazen geçmiyor korkutuyor benide
Elifinizz5461 Zeynepfasulye merhaba doğum korkusu için çekilmesi önerilen Esmalar ve zikirler var isterseniz onları bir deneyin derim internetten bakabilirsiniz fikir olarak söylemek istedim
Fahriye41 Zeynepfasulye Allah yardımcın olsun kuzum benim ikinci olmasına rağmen korkuyorum bi taraftan da çabuk vakit geçsin doğsun istiyorum karışık duygular 🥺
Zeynepfasulye Mrvmrv78 11+5 idrarımda enfeksiyon çıkmıştı antibiyotik kullanıyorum bide evet gerçekten öyle ama çok şükür herşey iyi