Ozy Ben 35+4 Haftalik Hamileyim ve gögsüm hicbirzaman hassas degildi hamileligimde büyüdügünüde hissetmiyorum halen eski ic camasirlarim oluyor ama etrafi baya koyulasti büyüdü ve bazi yerlee kuruyor sizdedemi oluyor ? Ortasindada beyaz nokta süt kurusu gibi olusmaya basliyor Normalde gögüsler sütle doldugu icin büyür diyolar ama bende hicbi sekilde büyüme yok gögüslerim cok kücük emziremiycegim diye korkuyorum 🥴🥴🥴 ilk hamilelikde cok hassasdi gögüslerim ama düsük yaptim 9. Haftada
Seymahatunn Ozy canım korkma bizde de genetik bu durum ablam doğum yaptı 9 aylık bebisi var ve hala emziriyo😊 boyutla sütun alakası yok
bsrgz Ozy benimde aynı bende korkuyorum valla ama gerçi anneminde oyleymis çok fazla sütü olurmuş büyüklükle pek alakası olmuyor sanırım 😊
Elifaaksoyy Ozy ay boşver küçük olsunlar acı felan hissetmede sütün de gelsin gerisini boşver ben 75 takan biriydim birden büyüyünce ne sütyen takmayı bırak dokunma bile dokunamıyorum nasıl emzireceğimi düşünüyorum 38+1 olduk biz tabi ☺️
Ozy Seymahatunn hic hassasda degiller ama dogum yaklasdimi insan kafasina takiyor acaba emzirebilcekmiyim diye ☹️
ozgurhayalim Normalde 95 beden takan biriyim. Hamile kaldım sutyenler olmuyor. 100 alcam galiba artık 😂😂
Annesininselini Ozy hic alakasi yok goguslerim hic buyumedi ve doğurduğum gun geldi sutum ve gayette güzel sutum war
Muhammedamine Ozy benimde göğüslerim o kadar büyük değil hamileyken benimkide hiç ağrımadı hassaslaşmadı ama sütüm var bebeğim emmiyor ama bu benim bebeğimle alakalı sağıp veriyorum süt biraz genetik olay göğüs büyük küçük farketmez
Zeynep09 Ozy Hiç korkma ben 3 ay önce Doğum yaptım küçüktü benimde bende korkmuştum ama gayet iyi geliyor sadece anne sütü veriyorum bide
Gurbetgelini Ozy Şanslı nadir kişilerdensin canım büyütüp sanmasındansa küçük kalması daha iyi bir de boyun kol ağrısı da cabası olur
Burcuveburcum Ozy göğüslerin büyüklüğü yada yumuşaklığıyla içindeki sütün hiç alakası yok merak etmeyin bol sütler🙏
Arife3507 Ozy bende 26 hagta oldum normalde kucuk simdide cok buyumedi kac gundur aklımda idi acaba sut olmayacakta mi buyumuyo diye
Gulsen1989 Bende 26 haftalığım büyümedi zaten küçüktü hala aynı acı ağrı fln da yok süt olur herhalde ya bi sürü küçük göğüslü var sonuçta çocuğu olan
melegiminannesi Kuruma ve ucundaki beyaz süt kalıntısı bendede var ama gögsüm.haddinden daha fazla büyüdü seninki genetik mi acaba
Sedahatun Benim göğüslerim de çok küçük hala pek bir değişiklik yok, sütüm olmayacak mı acaba diye endişeliyim 🙇🏻♀️
Arife3507 Benim goguslerim hic yoktu normal dogum yaptim sut geldi ve emfikce biraz buyuyup sarkti gibi
Badevehande Sarkmaz diye bile küçük göğüs ne güzel bende 80 kullanıyorum sadece başı çok büyüdü eski sütyenlerimi kullanıyorum çok memnunum bu durumdan