Deletedmom_7156 Sizler neler koyuyorsunuz buzluğa neler yapıyorsunuz fikir olsun birbirimize doğuma yakın bir şeyler yapmak istiyorum bu sefer cünkü evde bir kızım olucak en çok da onun için
deniz_95 Deletedmom_7156 canım ben kızıma köfte yaptıracağım. Sigara böreği sarıp koyacağım. Poaça kek pişmiş olarak. Başka da onun yiyebileceği buzluğa koyabileceğim bişeu gelmiyor aklıma 😂😂
YyyyYasemin Deletedmom_7156 valla daha bi hazırlık yok kışa doğru geçeceğim nasip plurda herşey yolunda giderse doğuma doğru yani 28-30 lu haftalarda annemle sigara böreği kek poğça kızartmalık köfte sulu köfte için ayrı köfre ve fırın yemeği için küçük köfteler yapcam daha bakalım aklımıza ne gelirse hem misafir felan gelirse doğum sonrası elimize çıka gelsin kolaylık olsun istiyorum
Zeynepackgz Deletedmom_7156 bnde yapicamda kaçıncı haftada yapmaya başlıcaksiniz acaba çok erkende yapmak istemiyorum son günlerde kıyafet su bu olck bırakmak istemiyorum şuan 29 hafta
Deletedmom_7156 deniz_95 poğaça ve keki nasıl yapıyorsunuz pişirip koyup çıkartınca ısıtıyormusunuz daha önce hiç yapmadım cünkü
YyyyYasemin Deletedmom_7156 ben keki buzluğa koyuyorım geri çıkarmam gerekirse çıkarıyorum buzu eriyince hiç ısıtma gereği duymuyorum
deniz_95 Deletedmom_7156 yok canım çıkarınca biraz bekleyince zaten taze gibi oluyor ama dersen ki sıcak olsun fırında 5 dk tutabilirsin
Deletedmom_7156 Zeynepackgz ağustos ayında yazlık koyucaklarım için başlıcam diğerlerini de doğuma 2 ay kala yapacağım