Miray01 Sabah saat 7 de sezeryan Doğum yapcm 37+2 acaba küvezde yartarmı acaba içimde bir merak yardımcı olursanz sevinirim
SevgibiR Miray01 yatmaz cnm erken olsa almaz ztn Dr bekler biraz daha korkma haberini bekliyorz sabah genel mi yapcklar
Masal03 Miray01 kader ortağı buldum kendime benimde 38+5 sabah 8’de giricem nasipse belden uyuşmalı ama çok tuhaf duygular içindeyim 🤷🏼♀️ İnş hayırlısyla alırız kucağımıza da o haftada küvezde kalmaz canım solunum sıkıntısı çıkmazsa 🙏🏽
Esrabak Miray01 bende 1 hafta sonra 37 haftalıkken sezeryan olcam inşallah küvez olayı olmuyo kg TM oluyo çünkü
Miray01 Masal03 sağsalim kucağına alırsın inşallah cnm hem korku hem sevinç var saat kaç oldı uyuyamıyorum bende belden uyuşturma istiyorum ama korkuyorum 🙄
Pars Miray01 erkenmiş aslında özel bir nedeni varmı 37. Haftada olmasının.. gerçi artık gününüz belli olmuş hiç stress yapmayın doktorunuz ters bir durum olacagını düşünse bu günü vermezdi
Tontisannecik 37ye kadar ciğer gelişimi tamamlanmış oluyor. 37 ve sorması erken doğum kategorisine girmiyor. Küvezde kalmaz