Ksnmera Yani kaç doktor değiştim ama biri erkeğe benziyor diğeri kıza benziyor bugün randevu vardı kız gibi benziyor dedi ama net değil dedi cidden şaştım kaldım iyice üstüne suyum fazlaymış bildiğiniz tecrübeleriniz var mı ?
Birbebisannesi Ksnmera detaylı ultrason yaptınız mı? Orada ne dendi. Suyunuz fazla ise meyve yemeyi kesin şekeri kes biraz
minismom Ksnmera detaylıya girmedinmi orda kesinlesmesi lazım aslında seker testi yaptırdınmı su fazlalıgı bebegin kilolu olması falan gebelik sekerine yoruluyo cunku
Alya05 Ksnmera Allah Allah 26 haftalık olmuş halen tahmin yürütüyorlar Bi özele git iyi bi doktor baksın
kizinaasikanne Ksnmera 30. Haftada %90 kız dediler 😂😂 şaka gibi dimi ondan önce hep kıza benziyor vs ama erkekte olabilir diye diye kafamı karıştırdılar. Tam 30 haftada bir profesör %90 kız dedi. 🤦🏻♀️
Ksnmera Birbebisannesi öyle çok tatlı seven biri değilim ona şaşırdım bende çikolata bile sevmiyorum detaylıya randevu bulamadım ondan yaptıramadım
Ksnmera minismom oda dedi şekerden şüpheleniyorum yapalım ben kabul etmedim açıkçası çünkü yaptıran çoğu kişi yine aynı değişen olmuyor diyor
Ksnmera Alya05 bende öyle düşündüm ama ya özelde aynı muhabbet olursa olan paraya da olur çünkü şimdi sıkıntılı süreçten geçiyorum maddiyat olarak
Meral_63 Alya05 bacım özel takipliyim 12 haftalık kız dedi 13 haftalık erkek dedi kafam karıştı haftaya gidecem 🥹 vala benim de Hep bi çelişki içinde
Ksnmera kizinaasikanne bana da alay eder gibi kız gibi dedi sonra bende dedim diğer doktor da erkek gibi dedi dedim baktım diyor onun ki daha doğrudur bu ne ya yani kendinden emin değilsen neden söylüyorsun
prenses34_ Ksnmera 26 haftada nasıl bilinmiyor çok garip 🙄 nerdeyse 6.5-7 aylık bence özele git yada detaylı girmediysen detaylı girmeni öneririm
Ksnmera prenses34_ detaylı çok pahalıydı bende o imkanda değildim özele gitsem aynı şeyi derse cidden daha çok üzülürüm yani nasıl bir doktor cinsiyeti bilmez
minismom Ksnmera onu degistirme imkanın yok stn ama seker varsa onlenebilirdi en azından cunku bebis icinde tehlikeli bisey gebelik sekeri
Eres26 Ksnmera lütfen şekerinizi ölçtürün Böylesi bebeğe daha çok zarar verecek Yükletilen şeker bi çikolataya denk geliyor bebeğinizin iyiliği için gebelik şekerinize baktırın.
Alya05 Ksnmera Doğrudur öyledir ama bu haftaya kadar özel kesin bilir diye düşünüyorum Tabi yinede siz bilirsiniz baktınız ilerleyen haftalarda öğrenmediniz yine gidersiniz bi özele
bebegimmzgl Ksnmera bana detaylı da 22.haftamda 3 doktor vardı devlet hastahanesindr 3ü de erkek dedi sonra kendi kadın doğum uzmanıma gittim o bana kız dedi kız doğum yaptım 23 gün önce
Birbebisannesi Meral_63 çok erken öğrenmişsaimiz çünkü. 17 haftadayım hala ben bilmiyorum cinsiyeti çünkü tahmin yapıyorlar sadece bende net değilse hiç söylemeyin dedim
Ksnmera Meral_63 benimde durumdan dolayı gidemedim durum olsa özele giderdim asla devletle uğraşmazdım
Ksnmera Alya05 öyle yapcam artık sıkıldım herkes bana diyor bilerek söylemiyorsun sakladığımı sanıyorlar
Meral_63 Birbebisannesi he valla ya hep bi çelişki içindeyim erkek hissediyorum sadece hamile kalmadan önce de rüyamda gördüm
Ksnmera minismom oda kesin bişey demedi sonra dedi iki hafta sonra gel yine bakalım beni korkutan durum kızımda suyum fazla çıkmıştı son hafta o zaman doğum gerçekleşti inşallah bunda Erken doğum olmaz korkuyorum