2ndbaby supermooomy merhabalar Son iki günde ben de yaşıyorum aynı durumu Soğuk süd içiyorum İyi geliyor Deneyin isterseniz Limonlu su da deneye bilirsiniz
supermooomy 2ndbaby süt mide yanması döneminde iyi geliyordu ilk gebeliğimde bulantıya da mı iyi geliyormuş bilmiyorum sizin de mi başları gebeliğinizin
Seyda-06 supermooomy kontrol edemiyorum ilaç içiyorum gece 20 haftalık olduk hala bulantı kusma özellikle yumurta ve et yediğimde geçer inşallah
Meral_63 Pandapella geçmiyor bacım geçmiyor 15 HAFTALIK oldum geçmiyor cinsyetle alakası var mı peki kız bebek bulantı kusma yapar diyorlar
Mrsz Aycegul benim de aynı ben de 2. İlki gibi olur diye okudum yüksek ihtimalle .ilk gebelik 6.haftada başladı 18 de bitti .şimdi 7. Haftaya yeni girdim. Önümdeki zamanı düşününce ağlıyorum🥲🥲🥲prilam sadece kusmamı engelliyor 7-24 mide bulantısı hissi offff
Mrsz supermooomy aynı çocuğum bir de 2 yaşında bezini zor değişiyorum koku hassasiyeti de var çok fazla .En çok onunla ilgilenemediğim oyun oynayamadığımız için üzülüyorum.yaşım büyük olmasa biraz daha geç düşünürdüm 2. Çocuğu
supermooomy Mrsz ben de kızımı düşünüyorum sürekli gelip gidip beni yokluyor anne iyi misin diye Allahtan anneannemiz var yemek ihtiyacımızı gideriyor ama kızım oyun istiyor anne yatarak bari oyna diyor üzülüyorum 😞 benimki biraz daha büyük 4 yaşında
Elfidanur Pandapella maşallah 🧿 Allah analı babalı büyütsün benım de bulantılarım fazla 7+4 merak ettım
Symylldz supermooomy 19+4 olduk İnan kontrol edemiyorum acillerde geçiyor günlerim. Aşırı kusmaktan kan kusmaya başladım. Ne diyeyim bilmiyorum ilaçta fayda etmiyor :(
supermooomy Symylldz Ayy🥲 Allah yardımcınız olsun ben de öyleyim sürekli sıvı desteği alıyorum damardan ilaca henüz başlamadım
babygirl02 Pandapella benim sabah ve öğlen de oluyor bulantım eczaneye sorucam gündüz içiliyorsa içerim gece tek seferde iki kere yazıyor ama ben bir kere içiyorum
Pandapella babygirl02 gece içilmesinin sebebi en yaygın olarak hamilelikte sabah bulantısı olarak görülmesi eğer doktorunuz iki doz onerdiyse gece ve sabah aç karnına kullanırsanız iyi gelebilir diye düşünüyorum
babygirl02 Pandapella eczaneye sordum sabah bir akşam bir aç karnına kullanabilirsin dedi öyle yatıcam
Mrsz Benim keşke sadece sabah olsa sabahtan akşama kadar bulanıyor var mı benim gibi sadece uykuda rahatım 😭😭😭😭😭neden böyle anlamıyorum .Üstüne bir de mide ağrım da var
supermooomy Mrsz ben de sadece uykuda hissetmiyorum onun dışında mide çalkalanıyor ben çalkalanıyorum😂
supermooomy yesimvera evet gerçekten bulantı hissiyatı daha yıpratıcı kusmak rahatlatıyor. Pazartesi randevum var ben de yazdıracağım biraz normal hayatıma dönerim inşaallah sizlere de çok geçmiş olsun kolaylıklar diliyorum sağlıkla kavuşun bebeğinize🌸