supermooomy Merhabalar hamileliğimin başlarındayım 5+4 deyiz çok yoğun bulantılarım var ve bakım bekleyen 4 yaşında bir kızım durum daha da zorlaşıyor yemek yemeyi bırakın düşünemiyorum bile kusamıyorum ve inanılmaz halsiz bitkin kalıyorum ne önerirsiniz yaşayanlar
Pandapella supermooomy ilaç kullanmadan baş edilmiyor birkaç aya geçer bulantı demişlerdi 25 hafta oldu hala devam bulantı
Leontiine supermooomy ben ilaç kullanamadım malesef çünkü içtiğim an ilacı da istifra ettim :( ama fayda eden çok kişi var doktoruna ilaç yazdırabilirsin. Onun dışında salata, hafif tuzlu ayran, haşlama patates, galeta bana bunlar iyi geliyordu
Busssra94 supermooomy ilaç yazar doktorunuz benim de o haftalarda başlamıştı ilerleyen haftalarda yoğunlaşıyor. İlacı düzenli alın doktorun söylediği şekilde ama acil doktoru yazmaz gebelerde kadın doğumcunuz dışındaki diğer doktorlar müdahale etmek istemiyor.
Sultansultis supermooomy ilaçsız bir çözümü yoktu bende işe yarayan. Prilam dr ile başladım işe yaramadığı yerde başka ilaca geçildi, şu an 13+6dayım eskiye göre daha rahatım diyebilirim
annesininincitanesi Prilam dr gibi bir ilaç yazdırmanızı öneririm bebeğinizin de sizin de beslenebilmeniz için… 24+3 hala ilaçsız duramıyorum…
supermooomy annesininincitanesi iyi geliyor mu ilaç bu şekilde hayat kalitem çok düşüyor bakıma muhtaç gale geliyorum ve bu da sinir bozucu oluyor
vilanelle annesininincitanesi prilam kullananların sanki bulantıları hep ilerleyen haftalara kadar devam etmiş, ilaç alışkanlık mı yapıyor acaba
Meral_63 Pandapella geçmiyor bacım geçmiyor 15 HAFTALIK oldum geçmiyor cinsyetle alakası var mı peki kız bebek bulantı kusma yapar diyorlar
annesininincitanesi supermooomy İyi gelmek ne kelime ben ilaca başladığımda 6-7 haftalık falandım herhalde göbek de o haftalarda çıkmıyor ya resmen hamile olduğumu unutuyordum ben o kadar normale dönüyordum 🙏🏻 Çok rahat edersin bence bir dene doktorunun onayıyla tabii 🫶🏻
Pandapella supermooomy prizin kullanıyorum bana iyi geliyor ama siz yinede takipli olduğunuz doktora yazdırın bence daha sağlıklı olur
supermooomy annesininincitanesi teşekkür ederim acil doktorları yazar mı acaba bulantı ilacı bilginiz var mı biraz iyi hissetmeye ihtiyacım var 🌸
supermooomy Pandapella tabii ki doktora sormadan kullanamam da bilgi edinmek istedim dayanılması zor her şeyden medet umar haldeyim şu an
babygirl02 Pandapella doktorum bana da prizin verdi ama sadece gece yutuyorum iki kere gündüz bulantılarım oluyor siz nasıl kullanıyorsunuz gün içinde ilaç içiyor musunuz
annesininincitanesi supermooomy Acil doktorları yazmayabilir ama aile hekiminizi arayın o yazar %90 🙏🏻💓
Aycegul supermooomy aile hekimleri yazıyor gebelikte ama acili bilemiyorum 36+1 deyiz hala gece yatmadan iki tane prilam içerim
Pandapella supermooomy ilaç kullanmadan önce bana salatalık çok iyi geliyordu mideme tuzlayıp yiyordum dene bı istersen belki sanada iyi gelir
supermooomy Pandapella evet anlık hafifletiyor soğuk yediğimde ama bulantı bazen öyle boyut alıyor ki lokmayı çiğne çiğne yutamıyorum 😞
Gylcu Canım uyanır uyanmaz tuzlu şeyler ye hatta yatağının baş ucuna koy tuzlu çubuk kraker ya da tuzlu leblebi ve aç kalmamaya özen göster çünkü acıkınca mide bulantısı artıyor suyu soğuk içebilirsin çünkü ılık su da mide bulandırıyor yine tuzlu salatalık ve bol meyve tüketebilirsin
supermooomy Busssra94 evet yazmadı gerçekten az önce gittik geldik sadece haiffletici bir serum yapabiliriz dediler. Yoğunlaşacak mııı 😞😭
supermooomy annesininincitanesi evet gittim yazmadılar yetkimiz yok dedi doktorunuza danışın dediler😊
supermooomy iremkzltepe evet çok duydum nasıl kullanmalıyım acaba biliyor musunuz demleyerek sıcak şekilde mi tüketiliyor ve çiğ zencefil mi
annesininincitanesi vilanelle Kimi doktorlar alışkanlık yaptığını söylüyorlar ama kimileri de gebelik sonuna kadar içseniz bile bir zararı yok diyorlar ben de tam emin olamıyorum 🤷🏻♀️ içmeyip 9 ay bulantı çeken komşum var yaşam kalitesi çok düşüyor insanın gerçekten. Her gün kahvaltısını hazırlıyordum bir şey yesin zorlasın kendini diye…
supermooomy vilanelle ilk gebeliğimde kullanmıştım ve gerçekten uzun sürdü benim neredeyse 30 uncu haftalarımda bile içiyordum ara ara
vilanelle annesininincitanesi aa diyor mu doktorlar bunu? benim de gözlemim biraz böyle.. ilk zamanlar içtim ben de ama aşırı uyku yaptı bıraktım, çalışıyorum şimdi. şimdi korkunç bir hayat yaşıyorum bulantımla :p
annesininincitanesi vilanelle Evet evet söylüyorlar alışkanlık yapabilir diye kimi doktorlar mesela benimki söylüyor bırak diyor bıraktırıyor 2 gün beslenemiyorum kusmaktan geberiyorum tamam başla yeniden diyor 😅 ben gece yatmadan 1 tane alıyorum 24 saat çok rahat geçiyor çok uyku da yapmıyor sadece deliksiz uyuyorum ona yarıyor gece 12 sabah 8 arası uyku yoğun sonra hemen açılıyorum 🙏🏻 yanında bu kaynana sopası dedikleri grissini var ya kepekli falan onlardan bulundur canım iş yerinde büyük kolaylık mideni dindirir 💓
supermooomy vilanelle çok zor ve aynı zamanda çalışıyormuşsunuz Allah yardımcınız olsun kolaylıklar versin🌸