QueenM77 Doğuma şuan 1 ay gözüküyor kısmetse ama ben hepsini bir araya sıkıştırmak istemediğimden dün koltukları yıkatmakla başladım işe. Sonra yavaş yavaş cam temizliği vs. Sizde işler nasıl? 😊
NoName_ QueenM77 33haftalığızz büyük işlerin aksine küçüklerden başladım mutfak dolaplarını iç dış olduğu kadar sildim, yatak odası dolap içlerni toparladım girişte portmanto var onun içini kullandığım kısımlarını temizleyip toparladım salonda üniteyi toparladım sırada gardrop var ama şuan yemiyor çünkü ayrılması gereken kıyafetler var😁biraz daha yaklaştığında doğum o zaman camlar silinir perdeler yıkanır koltuklar yıkanır mutfak dolapları yine üstten bir silinir diye düşündüm onları ben yapmayacağım ablam annem filan yapacak
seymaseda QueenM77 32 haftalığız doktorum erken doğum olabilir dediği için beni telaş sardı şu 2 haftada bebeğin ve benim hastane çanta hariç bide camlar perdeler hariç hepsi bitti . Sağolsunlar onlarada kızkardeşim ve görümcemler gelecek 🌸
busenaz68 QueenM77 32 haftalığım Ağustos 29′u doğum olacak inşallah. Hiç baslamadım ay sonu koltuk yıkama makinesi sipariş edeceğim geldikten sonra başlamayı düşünüyorum. Arka odaları halledicem de mutfağı sona birakcam çok yağlanıyor 🥲
Mormenekse-06 33 . Haftamda eşimle hepsini yaptık. Duvarlar dolaplar kapılar buhar makinesi ile 🫧🧼 .. ütü masası örtüsünden çöp kovasına kadar herseyi yıkadım 🫧😅Şimdi 38 . Haftama gircem iyice agirlastim iyiki o zamanlar yaptık
Aleyna_seyma Mutfak dolaplarını iç dış sildim,konsol içinde kullanılmayan bardak tabak hepsini yıkadım yerleştirdim,baza altını gardolap içini vestiyeri de bitirdim duvarlar camlar kaldı yarın 33. Haftaya giriyoruz kalanı da 36. Haftada düşünüyorum 😂