Sselin9892 birmayismasali 2 hafta önce bende fetal dna verdim üniversite hastanesinde doktora sorduğumda cinsiyet için ayrı bir test gerekir öğrenemezsiniz demişti
birmayismasali Sselin9892 bana da öyle demişler ama raporda hassasiyet diye bir alan var orada cinsiyet kromozomlarıyla alakalı bilgiler var. Chat cpt oraya göre yorumlamış oradaki varyantlara göre kız bebek kromozomu yüksek diyor. Bakalım ya belki Dr yanılıyordur 😏
Arzu19988 birmayismasali yap canim Etrafimda cogu kisi anne ogreniyor babaya surpriz oluyor hatta bende ogrendigimde cok sasirmistim oglumu cunki kiz bekliyordum.ama akrabalar es dost benim bildigimi sanmislar.bide.soruyorlar.sen niye sasirdin oyle diye😆
ValideSultan birmayismasali evet denemek için attık kız olacağını biliyorduk ona da sorduk erkek dedi ultrason görüntüsü atmıştım daha öncesinde o zaman da erkek demişti
Bubu00 birmayismasali ben de fetal dna yaptırdım chatcpt ye sordum erkek dedi sallıyor çünkü doktorum sana gönderdikleri sonuçta cinsiyet yazmıyor bana ayrı iletiyorlar dedi ve bebişim kıız 🌸😂
Ynckpgn birmayismasali hayırlı olsun bence öğrendiysen yalandan cinsiyet partisine gerek yok ama hazırlık yaptıysan bi kutlama yaparsın yinede
Bubu00 Aynı zamanda bir arkadaşım da yine sonucunu attı ona da kız dedi ama bebişi erkek. Hatta kızı 2 yaşında arkadaşım var geçmişte yaptırdığı fetali attık ona da erkek dedi sallıyo yani güvenme
Kikiriki birmayismasali ya hayır kesinlikle ona inanmayın bizede kız demiştir fetal raporu gönderince erkek çıktı 😀 doğru yorumlamıyor
Eres26 Aden25 bende kız kız kız dedim rüyasını gördüm chat gpt ye 18 farklı yöntem sordum hepsine kız dedi Oğlum oluyor 😂 Sağlıkla gelsin küçük paşalar