Deleted33000 Kızlar doğum yapalı 14 gün oldu emzirme ödeneği ne zaman yatıyor sizler ne zaman aldınız bugün dışarı çıkabilirim eşimin işi olmazsa yatmissa çıkmışken onunda alalım
deletedmom43191 Deleted33000 yatmış olabilir hemen. Yatiyo cunku ama bizde banka hesaplarına yatti süt parası
myangelson Deleted33000 eşiniz veya siz memursaniz yatmiyormus 657 kanuna tabii olanlara yatmıyor bende buradan birinden öğrenmiştim. Şubat’ta doğum yaptım hala yatmadı diyordum o yüzden yatmıyormus
Bir-anne21 Deleted33000 bizdede hemen yattı ibanı e devletten kaydettik yatmıştı ama doğum parası yanlış hatırlamıyorsam 2 ay falan sonra yattı halkbankasından çektin bi kaç ay halk bankasına gitmezseniz doğum parasını geri alıyorlarmış bilginiz olsun e devletten takip edin
fatmaanuurr22 deletedmom43191 yatıp yatmadigini nereden öğrenebilirim doğum yapalı 19 gün oldu eşim sigortali olduğu için muhtemelen ona yatacak
Deleted33000 deletedmom43191 benim hesap kartın süresi de dolmuş onu da yeniliyelim bari oraya yatiyorsa benim Ziraat var
deletedmom43191 Deleted33000 3 dogum yaptim üçünde de eşime yatti süt parası sgk sorduğumuzda kim sigortali calisiyosa ona yatiyo demisti
kalocwom Deleted33000 Normalde ücretler PTT’ye yatıyor amae-Devlette ödemelerin yapıldığı banka hesabı var Ptt’den o hesabı yönlendirme yapabiliyorsunuz yani siz hangi bankanıza isterseniz adınıza kayıtlı ödeme oraya yapılıyor ama önce e-Devletten onu onaylamanız lazım
deletedmom43191 Deleted33000 ne zaman doğdu ilk cocugun. Benim 2021 doğumlu onda da babası çekmişti cunku
ABusraaaa Deleted33000 süt parasi ayrı doğum parası ayrı dogum parası 300 felan gbi birseydi herhalde o zamanlar o pttye ytiyordu. Sut parası skkya kim kayitliysa genelde babalarin hesaba yatıyor.