ad09 Merhaba gebeliğin ilk haftalarında doktorunuz aile hekiminizden hangi tahlilleri yapmanızı istedi bilgisi olan var mı
ylzmommyy ad09 aile hekimine doktor yönlendirmiyor ki balım sen gebelik bilgisi veriyorsun. Daha sonra belirli aralıklarla orada ki ebe seni arayıp kontrol için çağırıyor.
Zelis_ozdrgn ad09 ben 17. Haftadayım 14. Haftada kan ve idrar tahlili istedi verdim ve aşı için 20. Haftada gel dedi
Selenavci63 ad09 rutin bakılan tetkikler var onlar bakılıyor aile hekimine 2 kez bakıldı şu an 22. Haftamdayım
Leontiine ad09 ben özel takipliyim. Orada doktorum istediği tahlilleri işaretledi. Sağlık ocağında yaptırabilirsin dedi. Sağlık ocağına gidip doktorum bunları istiyor dedim. Öyle verdim tahlili.
Gzde_defne ad09 Ben özele gidiyorum doktor sağlık ocagında yada devlette bunları yaptır dedi canm.sadece d vit.sağlık ocağında yapılmıyor diğer tümünü sağlık ocağında yaptırdım
anneolmakneguzel_ ad09 doktor bşy istemedi, aile hekimi hep kendi yaptı. Doktoruma da tahlil yaptıkca veriyorum😅
ad09 Benim de doktorum aile hekiminde yaptırman gereken tahliller var dedi sağolsunlar boş şeylerden başka hiç bir şeye bakmamışlar