eylusko Gebe olduğumu çok erken öğrendim şu an 4+4′üm. Tam 5+1 ken doktor randevum var . Kalp atışını duyar miyiz?
s2121 eylusko 5 haftalıkta bende kese görünmüştü kalp atışını 7 haftalıktan dıymuştuk 5 için kalp atışı biraz erken oluyor canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin raabim 🤲🏻🥰
katlav eylusko ben o tarihte gittim kalp atışı duymadımfakat kese görmüştüm. 7. Haftada gitmeyi planlıyorum kalp atışı için.
eylusko Yazmelegi_ peki beta hcg takibi yapmak şart mı. Ben az önce sağlık ocağında verdim . Şimdi 2 gunde Bi takip mi etmem lazım
eylusko Efendininannesi ama kontrole mutlaka gitmeliyim dimi ? Kalp atışını duymamak bile . Sonuçta idrar da pozitif çıktı.
Yazmelegi_ eylusko ben sadece beta takibi yaptım. 3 kere kan verdim 7 haftada da doktora gidicem. İlk kan verdiğim doktor kadın dogumcuydu o yüzden direk folik asit başlattı
Efendininannesi eylusko ilk bebeğimde sağlık ocağındaki Doktorum hemen gitme kalp atışı duyulmas daha çok küçücük demişti gitmemiştim bende direk 6+1de gittim hem keseyi hem bebeği gördük 2.de yine 6+1de ilk kez gittim kese vardı ama kalp atışını duyamadık 1 hafta sonraya çağırdı beklesende olur yani 6. Haftada gitmek garanti bana göre
eylusko Efendininannesi beklesem mi acaba 6. Haftayı yaa . Acaba doktor ilac başlar mı vitamin progestan felan zaman kaybeder miyim onun için erken gitsem mi diye düşünüyorum. Kafam karışık
supermooomy Ben de 4. Hafta da öğrendim beta hcg 5500 dü şu an 5+4 deyiz pazartesi randevum var henüz keseyi de kalp atışını görmedik gittiğimizde 6+1 olacak kızımda 7. Haftalarda görmüştük bunda emin değilim duyulmayabilir ama yine de keseyi görmeye gideceğim
katlav baby0707 2 kere beta baktırdım ilk baktırdığımda 552 idi. Sonra 1933 oldu. Bir daha baktırmadım. Doktor randevusuna kadar ara ara idrar testi ile kontrol ettim. Sonra 5+2 de rendevu alıp gittim. Hem kese hem yolk kesesi diye bir şey gördü. 10 gün sonra gel dedi. 7. Haftaya randevu aldım.
Annesii66 eylusko ilk kızımı tam 5. Haftada duymuştum🫣 şuan 2. Gebeliğim 6+1 de duydum belkide duyabilirsin🌸
Efendininannesi eylusko bence beklesen daha iyi olur en azından 6 haftan dolsun gidince herşey görünür kese olsa kalp atışı duyulmasa bu sefer onun stresini yaşıyo anneler yinede sen bilirsin