Kızlarr 37+1 günlük olduk dün kontrol vardı doktor bebeğin kilosunun çok olduğunu eğer 40 haftaya kadar beklerse omuz takılması olabileceğini söyledi, eğer illa normal doğum istersen imza atıp sancılarını beklersin dedi. Açıkçası korktum, 38 haftada doğum başlasın istiyorum. İlk doğumum olacağı için normal doğumu da deneyimlemek istiyorum. Şuan bebeğin normal doğması için her şey yolunda görünüyor sadece kasılma yok. Nstde sancılar 30’larda çıktı. Cumartesi günü tekrar nst’ye gireceğim o zamana kadar sancılarım başlasın diye dua ediyorum. Yoksa haftaya çarşamba çatı muayenesi yapılacak ve eğer bebek 3700-3800 kilolara 38. Haftada ulaşmış olursa risk oluşacak ve ben risk oluşmaması için sezaryen isteyebilirim. Dünden beri bunu düşünüyorum, sezaryen olmak korkutuyor, bir anda hadi sezaryen olayım diyebilmek de cesaret istiyormuş 🥲 korkmaya başladım, bebek yaklaşık 1 hafta 10 gün içinde kendisi gelmezse sezaryenle alınacak sanırım 😕 dua eder misiniz bana ve doğumu başlatmak için neler yapabilirim? Bu arada normal doğumdan da korkuyorum 😔