Yalinn8 Nzl 36 yim,normali cok istiyordum benim de dönmedi, gecen hafta sanci cikti, bugun artik zor döner dedi dr, zannederim 2 hafta sonra sezeryana alicakk
Usakli64 Nzl annemin ilk cocugu dogum yaparken dönmüş cocugun karninda takla attigini görmüş belki de ebe döndürmüştür.. 30 yil önce tabi bilmiyorum
HeyecanliBekleyis Nzl ben 38 haftadayim donmedi bebek mecbur sezeryan oluyorum pazartesi gunu normal dogumu cok istememe ragmen 😞
Nzl Yalinn8 bende sezeryan istemiyorum hiç ama bakalım. Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inş🤲❤
Yalinn8 Nzl aynen, artik bu asamadan sonra sürec ne getirirse kabulum, hepsi saglikla gelsin kuzularin🙏🏻
ozzznur Eskiden ebeler tekniğini bilirmiş döndürürmüş ama oda tehlikeli sanki korfon falan dolanması gibi bebek büyüdükçe içerde alanı daralıyor haliyle dönmesi zor gibi bende 35+3 üm dönüyor galiba diyorum ama aynı yerde bazen karnımda hareket oluyrmş gibi oluyr geriliyor da olabilir
Usakli64 ozzznur benim nerdeyse agzima gircek bebisim donemedigi icin yukarda büyümeye devam ediyor 35 hafta bitti... Dr zaten artik dönemez dedi sezeryan icin gün verecek
ozzznur Usakli64 benimde 35+3 yukarda duruyor yavrum kısmet döner mi bilmyrm 7 marta doğumn şeklini konuşcağız
Nzl HeyecanliBekleyis hayırlısı ne ise o olsun inş. Öyle dua edelim ilk öncelik sağlık. Ikinizde sağlıklı olun en önemli olan o 🤲❤
Deniz_yildizi ozzznur ya b3nde 34+3teyim pazartesi kontrolumuz vardi bizimkide donmemis 2500 grm oglum da 🙄
Nzl ozzznur Benimde 37 hafta ama dönebilir doğum anında dedi doktor hemen sezeryan demedi . Sancım da var az az adet ağrısı gibi kasıklarda hafif hafif artmadı ama. Bakalım nolcak bende bilmiyorum her an doğum olabilir dediler. Sezeryan istemiyorum ama bakalım hayırlısı ne ise o olsun inş hepimiz için. 🤲❣
ozzznur Nzl demek ki nü doktorlsrn deneyimi farklı zaten 37 de direk sezeryana almıyorlar bir süre daha bekleniyor vücudun ve bebeğin durumuna göre sağlıklı gelsinlerde benim için fark etmez sezeryan yada normal